Romy Monteiro wordt presentatrice bij AVROTROS

Romy Monteiro gaat als presentatrice aan de slag bij AVROTROS. De musicalactrice en zangeres tekende vrijdagochtend een contract bij de omroep. “Ik kan niet wachten tot dit nieuwe avontuur begint.”

Het eerste programma dat Romy voor de omroep gaat presenteren is het nieuwe seizoen van de familiespelshow Mijn Vader is de Beste, aldus AVROTROS. De opnames hiervoor gaan vanaf volgende week van start. Eerder namen Monique Smit, Vivienne van den Assem en Yolanthe Sneijder-Cabau de presentatie van het programma voor hun rekening.

Naast deze familiespelshow voor NPO Zapp gaat Romy ook diverse AVROTROS-programma’s presenteren voor NPO 1 en NPO 3.

“Ik voel me vereerd”

Romy is dankbaar dat ze aan de slag mag bij AVROTROS: “Ik voel me vereerd dat AVROTROS mij de kans geeft om mij meer te ontwikkelen als presentatrice. Met als eerste programma Mijn Vader is de Beste. Een te gek familieprogramma en een mooie start voor mij. AVROTROS voelt als een warm bad en ik kan niet wachten tot dit nieuwe avontuur begint.”

Algemeen directeur Eric van Stade heeft veel vertrouwen in Romy als presentatrice: “Romy kan zingen en dansen en na de duo-presentatie met Frits Sissing bij Musical Sing-a-Long weten we dat ze ook kan presenteren. Kortom: ze is een multitalent en ze weet jong en oud te boeien. Ik ben dus trots dat Romy voor AVROTROS een diversiteit aan programma’s gaat presenteren.”

Vanaf zaterdag 14 januari is Romy wekelijks om 19.00 uur te zien in Mijn Vader is de Beste op NPO Zapp. In elke aflevering vormen vaders een team met hun zoon of dochter. De vaders worden door middel van spellen getest op hun kracht, snelheid, kennis en uithoudingsvermogen.

Gerelateerd

  • Kiona Malinka van koffiezetter naar theezetter van sterrenchefs

  • De ongezouten waarheid volgens cardioloog Leonard Hofstra

  • Vitaliteitsexpert Suzanne Aslander: “Als zzp’er moet je zelf zorgen dat je vitaal en gezond blijft”

  • Must-have modeboeken die niet mogen ontbreken in je collectie