Vader deelt mooi gebaar Bol.com op Facebook

Koen Gelderman bestelde een half jaar geleden babyspulletjes voor de tweeling die hij samen met zijn geliefde verwachtte. Maar omdat de kindjes, nadat ze geboren waren, lang in het ziekenhuis moesten blijven, konden deze niet meer worden gebruikt. Bol.com nam de spullen zonder problemen terug en verraste de kersverse ouders met een pakketje. Gelderman deelde het mooie gebaar van de webshop op Facebook.

Gelderman was blij verrast toen een medewerker van Bol.com aangaf dat hij de twee Puckababy Sleepers, draagbare wiegjes voor baby’s, die hij had gekocht, mocht retourneren. Hij kreeg het volledige bedrag dat hij voor de spullen neerlegde, terug, ondanks dat de retourdatum was verstreken. En de webshop hield het niet alleen bij het terugnemen van de wiegjes. “Tot onze verbazing ging woensdag de deurbel en werd er een pakketje van Bol.com bezorgd met daarin een allervriendelijkst kaartje van de medewerker die ik had gesproken en twee toffe knuffels voor onze tweeling. Wat een ongelofelijke service; na 4,5 maand door te hebben gebracht in het ziekenhuis met onze kinderen zijn dit soort acties ineens heel veel waard”, schrijft Gelderman op Facebook.

koen-gelderman

Bol.com laat in een reactie weten het lovende bericht van Gelderman te waarderen: “Wat ongelofelijk hartverwarmend om je bericht te lezen, Koen. We zijn blij dat het goed gaat met de tweeling! Hopelijk liggen ze er warmpjes bij met deze bunny’s.”

reactie-bol-com-tweeling

Gerelateerd

  • Mehrnoesh geeft positieve en inspirerende verhalen van vluchtelingen een podium

  • Directeur UN Women Nederland Marije Cornelissen over gendergelijkheid en klimaatverandering: ‘‘Overbevolking kan worden tegengegaan wanneer meisjes toegang hebben tot onderwijs’’

  • fysiotherapie

    In de spotlight: Nathalie Schaafsma van Kliniek voor Fysiotherapie en Diagnostiek

  • “Stress, de verkeerde voeding en het Epstein-Barrvirus zijn de grootste veroorzakers van postnatale depressie”