Dit zijn de mooiste warenhuizen

Winkelen is voor veel vrouwen een belangrijk onderdeel in hun leven. Het werkt bijna therapeutisch. Urenlang weg zwijmelen in mooie warenhuizen is een heerlijk tijdverdrijf. Dit zijn de vijf mooiste warenhuizen over de hele wereld:

Bijenkorf in Amsterdam

De Bijenkorf in Amsterdam telt zes verdiepingen met cosmetica, woonaccessoires, kleding en schoenen. Er worden verschillende topmerken verkocht waaronder Moschino, Alexander Wang, LaDress, Acne en Claes Iversen. Naast kleding kunnen cosmeticaliefhebbers zich ook vergapen aan het enorme make-up assortiment op de onderste verdieping.

Bijenkorf

Saks Fifth Avenue in New York City

Bij Saks Fifth Avenue in New York verkopen ze de duurste en mooiste merken ter wereld in een shop-in-shop. Je vindt hier Marc Jacobs, Misonni, Prabal Gurung en Prada. Ook vind je er cosmetica en een enorme juwelencollectie. De etalages alleen al zijn een feestje om naar te kijken.

Saks

Siam Paragon, Bangkok

Siam Paragon is hét warenhuis voor de Thaise upper class. Ze hebben niet alleen een enorm assortiment aan kleding van designers, maar ze verkopen er ook peperdure sportauto’s. In het weekend zijn er veel grote evenementen te vinden.

The Siam Paragon shopping center in Bangkok is decorated for the Christmas and New Year holidays.

KaDeWe in Berlijn

Voor luxe warenhuizen hoef je heus niet naar de andere kant van de wereld te reizen. KaDeWe in Berlijn is al ruim een eeuw het grootste warenhuis op het Europese vasteland. Je kunt er naast shoppen ook schoonheids- en spabehandeling ondergaan van merken als Dr. Hauschka, Estée Lauder, Kanebo en Sisley.

Kadewe

Harrods in Londen

Harrods is een van de meest bekende bezienswaardigheden. Een goedgevulde beurs is noodzakelijk, want er zijn alleen exclusieve cosmetica-, eet- en kledingmerken te koop. Ook beschikt Harrods over een luxe food courts.

Harrods


Lees ook:

Gerelateerd

  • Designers waar we meer van gaan horen

  • In de spotlight: Jetty Léons en Ann Sieradzki van Split-A-Gift

  • In de spotlight: Blonde Zusjes

  • In de spotlight: “Leef je volgens het boekje of in lijn met wie je bent?”