De mooiste outfits van Televizier-Ring Gala 2016

Tijdens het Televizier-Ring Gala hebben we een hoop prachtige en opvallende outfits voorbij zien komen. Wij selecteerden de vijf outfits die ons hart sneller lieten kloppen.

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten mag dan misschien niet de Televizier-Talent Award hebben gewonnen, maar ze ziet er wel fabelachtig uit in haar paarse jurk. Haar jurk is sexy en classy in één.

BSR Agency - Daniel Kroll
Gwen van Poorten – Foto: BSR Agency

Monique Smit

Monique Smit is zo’n tien kilo afgevallen en straalt in een prachtige zwart-wit jurk waar haar ‘nieuwe’ lichaam goed in opvalt. Een echte eyecatcher! Smit heeft gekozen voor los haar met een lichte krul, een goede keuze volgens ons.

BSR Agency - Saskia Bagchus
Monique Smit – Foto: BSR Agency

Tim Hofman

Tim Hofman heeft gekozen voor een rock ’n roll look met opvallende details, zoals de roze sokken. De schoenen van New Rock maken de outfit helemaal af. Wij houden wel van deze opvallende outfit.

Foto: BSR Agency - Tim Hofman en Talisia Misiedjan
Tim Hofman en Talisia Misiedjan – Foto: BRS Agency

Penoza

De outfits van Sigrid ten Napel en Monique Hendrickx springen eruit. Ten Napel is gegaan voor een jurk waarin ze eruit ziet als een sprookjesprinses en Hendrickx voor een wit, tijdloos broekpak. De roze tas van ten Napel matcht perfect met haar armbandje en lippenstift.

BSR Agency - Saskia Bagchus
In het midden Monique Hendrickx en Sigrid ten Napel – Foto: BSR Agency

Ellie Lust

Onze favoriete politieagente en tv-persoonlijkheid Ellie Lust draagt een stoer, zwart pak van Mart Visser met gouden details. Haar make-up heeft ze neutraal gehouden, precies wat we van Lust gewend zijn. Haar pak past perfect bij die van haar partner Boukje Vogel.

Foto: BSR Agency – Ellie Lust en Boukje Vogel
Ellie Lust (l) en Boukje Vogel (r) – Foto: BSR Agency

 

Nieuws.nl sprak onder andere met Ellie Lust over outfits, genomineerden en de rest van de feestelijke avond. Bekijk de video hier.

Gerelateerd

  • Artsen weten niet genoeg over vrouwelijk lichaam

  • Jacqui Brassey

  • In de spotlight! Marlies Katy Smit

  • In de spotlight: Maaike de Reuver