Een zwevende wolk als bluetooth-speaker

De bedrijven Crealev en Richard Clarkson Studio presenteerden onlangs het prototype van een zeer unieke bluetooth-speaker: de zogenoemde Making Weather. Het snufje, dat de vorm heeft van een wolk, zweeft door je huis, geeft je de mogelijkheid om draadloos muziek te luisteren en is ook een lamp.

Crealev, een onderneming uit Eindhoven die zwevende speakers maakt, en het bedrijf Richard Clarkson Studio, dat is gevestigd in Amerika en Nieuw-Zeeland en eerder een lamp in de vorm van een wolk op de markt bracht in Amerika, sloegen in 2014 de handen ineen om de bijzondere bluetooth-speaker te ontwikkelen.

De bluetooth-speaker zweeft boven een ovale plaat; magneten maken het mogelijk om het apparaat te laten zweven. Verder bootst de verlichting in de wolk bliksem na. De led-lichten reageren op de beat van de muziek en veranderen van kleuren.

Het is nog niet bekend wanneer de unieke muziekbox op de markt komt en welk prijskaartje er dan aan zal hangen, maar de gadget zal hoogstwaarschijnlijk geen koopje zijn.

Gerelateerd

  • In de spotlight: online business partner en podcastmaker Deborah de Poorter

  • In de spotlight: Expert groener, schoner en slimmer rijden Elske van de Fliert

  • Arianna Huffington: ‘’Genoeg slaap is goed voor je carrière’’

  • Vlogger Manny Mua nieuw gezicht van Maybeline