Valentijnscollectie Hunkemöller geïnspireerd door Fifty Shades Darker

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Om deze dag van de liefde te vieren, lanceert Hunkemöller een speciale Fifty Shades Darker by Coco de Mer collectie.

De Fifty Shades Darker collectie staat geheel in het teken van het tweede boek van E.L. James, Fifty Shades Darker, het vervolg op haar razend populaire boek Fifty Shades of Grey. E.L. James haalde haar inspiratie uit de spannende lingerie van het merk Coco de Mer en besloot daarom om een samenwerking met Coco de Mer aan te gaan, ter ere van haar nieuwe boek Fifty Shades Darker.

 width=

De collectie bestaat uit vijf spannende lijnen: Red Room, Masquerade, Steele, Anastasia en Goddess. Deze bestaan uit spannende nightwear. Red Room is geïnspireerd op een Bondage Room. Masquerade is een spannende combinatie van grijs klassiek lace op ravenzwart satijn. Steele is een minimalistische lijn met mesh en high waist elementen met spannende jarretels. Anastasia is een verfijnde set van roodroze satijn en een geraffineerde lace finish. Goddess is zwart gecombineerd met jadegroene lace afwerkingen voor een optimaal contrast tussen lace en stof, dit allemaal voor de ultieme verleiding.

 width=

Gerelateerd

  • In de spotlight: Mary Kok-Willemsen van FootballEquals Foundation

  • In de spotlight: personal coach & natural bodybuilder Sandra van de Kamp

  • Koningin Máxima in Indonesië

  • Feestelijke mocktails