Vrouw ontdekt rat in naad van jurk Zara

Het zal je maar gebeuren: koop je een jurkje bij de Zara, is er een rat in de naad van het kledingstuk genaaid. Het overkwam de Amerikaanse Cailey Fiesel (24). De vrouw is een rechtszaak gestart tegen de Spaanse kledingketen.

Cailey kocht afgelopen juli een zwarte jurk bij een groot filiaal van Zara in Londen. Het kledingstuk hing vervolgens een paar weken in haar kast, totdat ze onlangs besloot deze aan te trekken naar haar werk. Opmerkelijk genoeg rook ze constant een onaangename penetrante geur en voelde ze iets tegen haar been aanwrijven.

Toen ze naging wat er tegen haar baan aanwreef, kreeg ze de schrik van haar leven: het was een pootje van een dood knaagdier. Na verdere inspectie ontdekte ze dat er een dode rat in de naad van de jurk was genaaid. Alsof dat nog niet alles was, kreeg ze vervolgens ook last van huiduitslag op haar been.

Cailey eist voor het opgelopen leed een schadevergoeding van Zara. Om welk bedrag het gaat, is nog niet bekend.

Een woordvoerder van de winkelketen laat aan TMZ weten onderzoek te gaan doen naar de zaak: “Zara heeft gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat al onze producten aan onze strenge eisen voldoen.”

Gerelateerd

  • Gezonde ontbijtspots in Nederland

  • Dit zijn de duurste tassen ter wereld

  • Anna Nooshin ontwerpt eigen collectie voor Hunkemöller

  • In de spotlight: Larissa van Meerten