De fashionista’s van FashionWeek

Van knalrode bontjasjes tot zelfgemaakte ontwerpen; bij de FashionWeek ziet iedereen er gelikt uit. Voordat de modeshow begint kan je heerlijk wegkwijlen bij de outfits van de medebezoekers. Nieuws.nl fotografeerde de mooiste outfits.

Claartje Rose & Giaro Ciarratana

Bezoekers Claartje en Giaro springen met hun prachtige looks boven iedereen uit. Claartje door haar geweldige outfit en Giaro door zijn enorme bos haar en edgy stijl. ‘’De show was tof gedaan en super inspirerend. De eerste outfits die werden geshowd waren een beetje hetzelfde als alle andere collectie van Iversen, maar de laatste collectie met de witte jurken was geweldig. Een beetje Chanel achtig,’’ vertelt Claartje.

Links Claartje, rechts Giaro
Links Claartje, rechts Giaro

Lilli Jahilo

Designer Lilli uit Estland droeg samen met een vriendin twee prachtige ontwerpen uit haar eigen collectie. Beiden dames kwamen speciaal voor de FashionWeek naar Nederland.

Links Lilli
Links Lilli

Gabriëlla & Babette

Bezoeker Gabriëlla straalt in een beige jurkje met pumps in dezelfde kleur eronder. Babette draagt een jasje van Balmain X H&M waarmee ze van meters afstand te herkennen is. ‘’Ik heb voor de H&M geslapen om dit jasje te kunnen bemachtigen.’’ Fashionista tot op het bot!

Links Gabriëlla, rechts Babette
Links Gabriëlla, rechts Babette

Tephany

Bezoeker Tephany steelt de show met haar donkergekleurde lippenstift en jumpsuit van WE. Op de redactie zijn we verliefd op de bril van Miu Miu die ze draagt.

IMG_1385

IMG_1389

Robin

Bezoeker Robin’s outfit is boho chique! Ze draagt een jurk van Zara met daar een gebreide trui overheen. Haar outfit maakt ze af met een tas van Fendi.

IMG_1317

Gerelateerd

  • Nederlanders om in de gaten te houden: Founder Connecther.eu Elja Abdullaeva

  • Ishu: De paparazzi-vrije sjaal van Saif Siddiqu

  • In de spotlight: Deniece von Harras van SmartUp Network

  • In de spotlight: actrice en cabaretière Funda Müjde