Vlogger Monica Geuze doet uit de doeken waarom het uit is met rapper Lil’ Kleine

Vlogger Monica Geuze schoof bij YouTubers Nesim Najih en Qucee van Supergaande aan en vertelde openhartig over haar break-up met Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine. Zo is een van de redenen dat het uit is gegaan dat de beruchte en razend populaire rapper vreemd is gegaan.

Monica kende Jorik al voordat hij succes boekte en heeft in totaal vier jaar een relatie met hem gehad. Volgens haar is hij sinds hij immens populair is geworden, veranderd. “Hij was wel anders in het begin, hij was liever. Je gunt degenen met wie je hebt succes, maar er verandert wel veel tussen jullie. Hij had op een gegeven moment de instelling: ik heb het allemaal alleen gedaan, ik sta alleen op de wereld. Dat is een beetje zijn ‘way of thinking’. Het is moeilijk om met zo iemand een relatie te hebben.”

Monica vertelt dat ze eerst nooit jaloers was. Dat veranderde toen Jorik beroemd werd en bosjes vrouwen achter zich aan kreeg. “Ik ben jaren mee geweest met Ronnie (rapper Ronnie Flex, red.), dus ik weet hoe die ‘shit’ gaat. Of ik vermoedde dat er ook er iets gaande was? Ja, natuurlijk. Ik ben toch niet achterlijk.” Vervolgens vertelt ze dat haar vermoedens klopte. Een van de redenen dat het uit is, is dan ook omdat Jorik vreemd is gegaan. Ook speelde het drukke bestaan dat ze allebei leiden mee. “De relatie is dan moeilijk te onderhouden.”

“Ik wil een vrouw met hersenen, want die had Monica niet”

Jorik liet eerder aan de Story weten hij allesbehalve blij was met het feit dat Monica aan haar volgers vertelde dat ze niet langer een relatie met hem heeft. Vervolgens haalde hij flink naar haar uit: “Ik wil een vrouw met hersenen, want die had Monica niet.” Monica vindt dat je je niet negatief moet uitlaten over je ex: “Ik heb gewoon kijkers die zich afvragen hoe het met mijn privéleven zit. Op een gegeven moment moet je daar iets over gaan vertellen. Ik heb verder geen vuile was buiten gehangen. Ik vind de opmerking onnodig en nergens op slaan.”

Op de vraag of het ooit nog goed komt tussen de twee, die al eerder een half jaar uit elkaar zijn gegaan, antwoordt ze dat ze nooit meer bij elkaar komen: “We hebben er allebei compleet vrede mee dat we uit elkaar zijn.” Inmiddels heeft Monica een nieuwe liefde: voetballer Lars Veldwijk. Lars, die in Nederland speelde voor Excelsior en PEC Zwolle, staat momenteel onder contract bij KV Kortrijk in België.

Bekijk hieronder het hele interview (vanaf minuut 53 gaat het over de break-up van Monica en Jorik):

Gerelateerd

  • Kids vs. Mode

  • burn-out coach

    In de spotlight: Ellen de Lange van Zacht Werken

  • Week tegen pesten: een inspirerend verhaal van Lizzie Velasquez

  • In de spotlight: Jetty Léons en Ann Sieradzki van Split-A-Gift