Steun je favoriete startup!

Nog vijf dagen kan je stemmen op een van de drie geselecteerde startups van TEDxAmsterdamWomen. Na een strenge selectie voor de Startup Awards zijn er drie ondernemers overgebleven die nog een aantal dagen op Kickstarter te vinden zijn. Wie zijn deze drie?

Al een aantal weken proberen de drie overgebleven startups zoveel mogelijk steun te vergaren via Kickstarter. Met deze online crowdfundingcampagne hopen zij hun idee werkelijkheid te maken. Wellicht heb je al over ze gelezen, bijvoorbeeld in het Financieel Dagblad, maar we leggen graag de ideeën nog even aan je voor.

Didactique ambieert een online platform voor bijlessen, Rooflife wil met groene daken steden gezonder maken en The Influencers Movement (TIM) ziet potentie in het linken van beeldbepalende bloggers en het bedrijfsleven. Deze bijzondere startups dingen alle drie mee naar een fantastische prijzenpot, waaronder een reis naar New York, strategische begeleiding van ING en PricewaterhouseCoopers én een half jaar lang de luxe van een assistent(e) via Secretary Plus.

Voor het steunen van jouw favoriet en meer informatie kijk je op:

Didactique

Rooflife

The Influencers Movement (TIM) 

Bron: TEDxAmsterdamWomen

Gerelateerd

  • Eerbetoon aan couturier Frans Molenaar in Zandvoort

  • Familierechtadvocaat en mediator Sarah Köller

  • Daphne Feller: “De wereld is er klaar voor om wat dieper in zichzelf te duiken”

  • Acne zorgt ervoor dat je minder snel rimpels krijgt