Review: Alessandro nagelproducten

Tijdens de feestdagen kunnen je nagels best wat extra verzorging gebruiken. Je wilt natuurlijk niet met gele nagelbedden of kapotte nagelriemen aan het kerstdiner zitten. Met de NailSpa van Alessandro is dat zo gepiept. Wij probeerden twee producten van dit merk uit.

Over Alessandro

Alessandro International biedt complete producten en verzorgingslijnen voor handen, nagels, voeten en exclusief professioneel gereedschap. Ook regelmatige primeurs en door de actuele modetrends geïnspireerde looks staan in de focus van de Alessandro filosofie, de vrouwen op deze aarde enkel het beste te willen bieden. – Alessandro

Over Alessandro Nail Grow Cream

Last van broze, slappe nagels? Deze wellnesskuur bevordert de nagelgroei en verhoogt de elasticiteit van de nagels. De crème bevat sheaboter, zodat de versleten en splijtende nagels worden verzorgd en gehydrateerd. Dé oplossing voor mensen met broze, gevoelige of vette nagels. Ik heb talloze verhardende nagellakjes geprobeerd, maar door mijn vette nagelbed laat de nagellak als het ware los zodra het gedroogd is. Met deze crème moet dit zeker goed komen. De crème is niet vet, smeert goed uit en ruikt naar roosjes.

alessanro_2

alessandro_3

Over Alessandro Pro White

Deze basis zorgt voor een glanzend effect. Je kunt het eventueel ook onder je nagellak gebruiken. Daarnaast bevat het een anti-geel formule voor stralende, witte nagels. Het kwastje van de lak is breed en soepel, waardoor het snel lakt. Het vloeistof is niet stroperig en droogt snel op. Nadat het is opgedroogd, voelen mijn nagels stevig en zien ze er verzorgd uit.

alessandro_4

alessandro_5

Gerelateerd

  • Marleen van Hout

    In de spotlight: senior casemanager gevangenis Marleen van Hout

  • Kinderpsychologe Anne Kooijman: “Geen anti-pestmethode: actieve leerkracht maakt het verschil”

  • “Men weet nog heel veel niet over het vrouwenlichaam”

  • 3 redenen waarom een goede houding je leven verandert