Must-have accessoires voor 2017/2018

De donkere en koude seizoenen staan weer voor de deur en dit betekent een verandering van onze outfit én bijbehorende accessoires. Ook voor het komende seizoen zijn er een aantal niet te missen accessoires die jouw outfit helemaal compleet maken. Wij hebben de leukste trends voor je op een rijtje gezet.

Val op met je sieraden

Een trend die haaks staat op de minimalistische trend van de afgelopen jaren: oversized sieraden! Met name oorbellen mogen groot, groter, groots zijn. Houd je dus vooral niet in en ga voor oversized oorbellen. Daarnaast zijn erfstukken, gevonden objecten en gewilde souvenirs momenteel de inspiratiebron voor sieraden. Maak je eigen schatkist en gebruik en combineer stukken door elkaar heen. Ook hoops, oftewel grote oorringen, zijn helemaal hot. Je kunt kiezen voor ronde, maar ook voor een ster of een hartje.

Je horloge als gadget

Een horloge maakt je outfit compleet én je komt nooit meer te laat. Wil je een milieubewust horloge? Het houten horloge wordt door veel fashionista’s gedragen en geeft je outfit een natuurlijke twist. Daarbij is het goed te combineren met andere accessoires. Ook minimalistische horloges zijn in, waarbij vaak de band en horlogekast van dezelfde kleur zijn en de vorm heel subtiel en licht is. Tenslotte mag de smart watch niet ontbreken aan jouw pols. Deze horloges hebben functies als GPS, een stappenteller en hartslagmeter. Op Horloge.nl en Horloge.be kun je shoppen voor de nieuwste modellen.

Tassen waar alles in past

Mini tasjes zoals we die de afgelopen zomer zagen, zijn nog steeds een trend, maar de oversized tassen zijn ook helemaal in. Net als de oorbellen geldt ook hier: groot, groter, groots. We moeten tóch al onze spullen kwijt. Bij de modehuizen zijn joekels van tassen te zien, waar ons hele hebben en houden in past. Daarnaast zie je veel leren tassen met een handgemaakte uitstraling, zoals zweepsteken en gevochten lintranden. Tenslotte is nepbont de trend voor deze winter, zowel voor kleding als ook voor tassen. Sommige tassen zijn geheel met bont bekleed of met fluffy materialen uitgevoerd en zijn hierdoor heerlijk zacht.

Gerelateerd

  • In de spotlight: Tessel en Do de Heij

  • In de spotlight: freelancejournalist en schrijfster Christel Don

  • Vans slaat handen ineen met Toy Story

  • Slapen is het fundament van een gezonde leefstijl