Gezondheidsweek op Nieuws.nl

Nieuws.nl pakt deze week uit met talloze artikelen en video’s op het gebied van gezondheid. Dat doen wij in nauwe samenwerking met Rob Molenaar, eigenaar van Madicine Media, een bureau voor adverteerders die in de gezondheidsbranche willen adverteren.

Madicine Media, het adverteerbureau waarmee we deze week samenwerken, zorgt ervoor dat adverteerders hun boodschap kwijt kunnen via 43 gezondheidsgerelateerde websites aan een zeer geïnteresseerd publiek. De websites, met overwegend een vrouwelijk profiel, hebben als doel om uiteenlopende informatie over gezondheid te verschaffen; van medische klachten tot weetjes en van een gezonde levensstijl tot bewegen.

Kom tijdens de themaweek Gezondheid op Nieuws.nl van alles te weten over gezonde voeding, gezondheid en medische ontwikkelingen. Zo vertelt Sanne Schippers over haar foodblog die boordevol gezonde recepten staat. Deze website heeft ze samen met haar zus, niemand minder dan Europees kampioene Dafne Schippers. Daarnaast belichten we Mom in Balance, een workout voor zwangere moeders. Ook moeders die na de bevalling wensen om weer strak in hun vel te zitten en zich sterk willen voelen, kunnen er terecht. Maar ook zwaardere onderwerpen, zoals dat huisartsen nauwelijks voedingsleer tijdens hun opleiding krijgen, passeren de revue.

Houd onze website in de gaten om niets te missen!

Gerelateerd

  • Geschiedenis geschreven bij Emmy’s

  • Recycle Sint: geef speelgoed een tweede leven

  • 5x de leukste zwembaden van Nederland

  • Mel Wallis de Vries