Lush opent enorme ‘flagship store’ in Amsterdam

Raak je lichtelijk opgewonden van de geur van zoete, zeepachtige aroma’s in de buurt van een Lush winkel? En al helemaal bij het zien en aanraken van de heerlijk geurende, kleurrijke bruisballen, shower jellies en shampoo bars? Goed nieuws! Lush opent een nieuwe vestiging in Amsterdam, en wat voor eentje…

Op vrijdag 17 maart opent een nieuwe Lush winkel haar deuren. Het wordt een ‘flagship store’ met wel drie verdiepingen in de Amsterdamse Kalverstraat 121-123. Het Britse bedrijf staat bekend om haar verse, handgemaakte cosmetica- en verzorgingsproducten.

Aangezien de flagship store enorm groot is, beschikt het over een veel uitgebreider assortiment dan dat we gewend zijn van de ‘gewone’ Lush winkels. Ook komen er exclusieve producten om het hoekje kijken, waaronder een extra reeks verzorgende badoliën, die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn.

Hier is een kleine routebeschrijving door de enorme winkel:

Begane grond

Hier vind je het ‘Hair Lab’, waar je jouw haren tot in de puntjes kunt laten verzorgen. Zoek de juiste producten voor jouw haartype of laat je gerust adviseren door de medewerkers van Lush!

Eerste verdieping

De eerste verdieping staat in het teken van huidverzorging. Lush biedt je een ruime keuze aan uit onder andere massage bars, in allerlei soorten en maten. Dit zijn, kort gezegd, stukken zeep die langzaam smelten in een zachte olie bij het masseren van iemands lichaam. Kijk nog wat langer rond en vind je de Skin Care Consultation Bar voor persoonlijk huidadvies. Klinkt goed, toch?

Tweede verdieping

Hier is speciaal ruimte gemaakt voor de Lush parfums (ja, je leest het goed, parfums) en relaxte muziek, als een soort rustpunt in de winkel.

Nog even geduld en dan gaan de deuren open. Wij wachten in spanning af!

Gerelateerd

  • Zomertrends voor de zomer van 2016

  • In de spotlight: freelancejournalist en schrijfster Christel Don

  • Modeweek op Nieuws.nl

  • Missoni komt met kinderlijn