Lippen van A tot Z: de mooiste lippen van Nederland en simpele trucjes voor vollere lippen

Tien vrouwen maken kans op de titel: De mooiste lippen van Nederland! 100%NL Magazine en Sorefix verkiezen de winnaar. Opvallend vaak hebben de genomineerde vrouwen volle lippen. Een ware trend sinds Kylie Jenner haar lippen liet opspuiten. Lippen opspuiten gaat wat ver, maar ook door middel van simpele trucjes kun je je lippen voller én verzorgd doen lijken. Wij zetten de tips voor je op een rij.

Poets je lippen

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar je lippen poetsen zorgt voor mooie volle lippen. Mix een scheutje extra vierge olijfolie met een theelepel kaneelpoeder. Doe het mengel op een tandenborstel, scrub je lippen ermee in circulerende bewegingen en voilà. Je lippen ogen niet alleen voller, ook zien ze er verzorgd uit. Velletjes zijn van je lippen af gescrubd en je lippen krijgen een natuurlijke roze kleur.

Pepermuntolie doet wonderen

Meng voor natuurlijke volle lippen lippenbalsem met een drupje pepermuntolie. Deze stof zorgt ervoor dat je bloed gaat stromen, waardoor je lippen optisch groter lijken. Bovendien verzorg je je lippen door de lippenbalsem. Ook is er speciale lipgloss op de markt voor vollere lippen, lip plumping gloss.

De finalisten die strijden voor de titel: De Mooiste Lippen van Nederland!

Kleur buiten de lijntjes

Haal het jonge kind in je naar boven en teken met een lippotlood, die dezelfde kleur is als je lippenstift, net iets buiten de lijntjes. Stift de rest van je lippen met de lippenstift en je lippen zullen groter ogen.

Speel met verschillende kleuren

Ga aan de slag met twee verschillende kleuren lippenstift. Gebruik de lichtere kleur in het midden van je lippen en de donkere kleur voor de rest van je lippen. Je kunt in plaats van een lichtere kleur ook een highlighter gebruiken. Let erop dat je de kleuren subtiel in elkaar over laat lopen. Doe er vervolgens een lipgloss overheen en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Contour erop los

Ook contouren kan een verschil maken. Breng een beetje bronzer aan onder het midden van het lijntje van je onderlip en breng wat highlighter aan boven je bovenlip in de cupidoboog. Hierdoor springen je lippen er meer uit, waardoor, je raadt het al, je lippen voller ogen.

Stem op de mooiste lippen van Nederland

Zoals al in het artikel is genoemd, verkiest 100%NL Magazine samen met SoreFix de mooiste lippen van Nederland! Eén van de tien finalisten wint een weekend voor twee naar de stad van de liefde: Parijs. Wie vind jij de mooiste lippen hebben? Klik hier om te stemmen op de lippen die jij om te zoenen vindt. Stemmen kan tot en met 24 juli.

Gerelateerd

  • In de spotlight: Regina Falkenburg

  • Voedselverspilling: de feiten

  • In de spotlight: medisch tatoeëerder Brigitte Drost

  • In de spotlight: gastronoom Eva Flantua van Studio Daagsch