Gelderlandplein: een feestelijke heropening

Gelderlandplein, het Amsterdamse winkelcentrum waar bekend Nederland ook shopt. Ligt dat aan de kindvriendelijkheid, de mooie kunst, de vele winkels of het goede sfeertje? Oordeel zelf!

De komende weken staat het Gelderlandplein geheel in het teken van de heropening na een grote verbouwing van het winkelcentrum. En dat belooft behoorlijk gezellig te worden. Zo komen onder andere Humberto Tan en Eberhard van der Laan, de burgermeester van Amsterdam, vrijdag tijdens de opening even buurten. En als ze er dan toch zijn, kunnen ze net zo goed even een praatje houden voor het winkelend publiek. Leuk!

Winnen met Nicolette van Dam

Heb je op vrijdag een prachtig jurkje bij Costes gezien of die ene leuke tas bij Mango gespot? Zorg dat je er de volgende dag ook vroeg bij bent. Zaterdag worden namelijk vanaf 09.30 uur shoppingsbags met leuke goodies uitgedeeld. En daar zijn we toevallig gek op! De eerste 100 tassen bevatten waardebonnen van 50 euro, die je direct kan uitgeven bij de winkels op het Gelderlandplein. Daarnaast maak je met iedere shoppingbag kans op een Fiat 500; om al je nieuwe aankopen mee te vervoeren natuurlijk. Actrice en presentatrice Nicolette van Dam maakt op woensdag 13 april de gelukkige winnaar of winnares van de auto bekend.

Mystery guest

Het lijkt ons duidelijk; op het Gelderlandplein hoef je je echt niet te vervelen. Maar hoe zit dat met de kinderen? Shoppen staat niet bepaald bekend als dé favoriete kinderhobby. Maar spelen wel! Te midden van het winkelcentrum staat Kiddieland, een kleine indoor speeltuin waar de kleine shoppers ook even hun energie kwijt kunnen, en op woensdag 13 april is het helemaal feest! Dan is het Kidsday. Kinderen kunnen zich een paar uur lang vermaken met een ballonnenspeurtocht, waarmee ze een hoverboard kunnen winnen, en met een bijzondere show van een mystery guest. Deze geheime gast is een bekende televisie persoonlijkheid en kinderheld met een enorme liefde voor dieren. Een gokje wagen over wie deze opmerkelijke bezoeker is, kan via de website van het Gelderlandplein. Wellicht win je er ook nog plaatsen mee voor de show van deze mystery guest.

Meer info over het feestprogramma, de winkels en de restaurants vind je op Gelderlandplein.nl.

Gerelateerd

  • Zo bepaal je het geslacht van je kindje

  • In de Spotlight: castingdirector Babette Borgman

  • Chiara Ferragni is de meest invloedrijke blogger ter wereld

  • In de spotlight: Rachel en Joanne van The Night Nanny