Ontwerper gezocht: maak een jurk voor in de film

Hoe leuk zou het zijn als jouw zelf ontworpen jurk op het witte doek zou verschijnen? Bloemencorso Bollenstreek 2016 in Haarlem zoekt mensen die een jurk voor hen willen ontwerpen. De winnende jurk vervult een hoofdrol in de actie- comedyfilm ‘Label Me’.

Het maakt niet uit of je een amateur ontwerpster of een haute couture designer bent; iedereen mag mee doen aan deze wedstrijd. Het thema is ‘flowers and fashion’ en het is belangrijk dat de creatie uit bloemen bestaat en draagbaar is. De winnaar wordt gekozen door een professionele vakjurky, met onder andere Nicoline van Marle van Hillenius Couture en ontwerpster Maudy Alferink. Naast dat de jurk wordt gedragen in de film ‘Label Me’ krijgt de ontwerper van de jurk een mooi podium en een mediapakket met onder andere een interview in een lifestyleblad. De creatie wordt na het evenement geëxposeerd op een prominente plek in het centrum en tijdens de Haarlem Shoppingnight op 11 juni.

Meedoen? Ontwerpers dienen zich voor 15 maart aan te melden. Het uiteindelijke ontwerp moet op 15 april zijn ingeleverd. Aanmelden kan via info@vbgs.nu. Succes!


Lees ook:

Gerelateerd

  • Zonnige landen om tijdens de winter te bezoeken

  • Online lifestyle magazine Amayzine lanceert printmagazine

  • Geschiedenis geschreven bij Emmy’s

  • 4 korte films die je gezien moet hebben