Fajah Lourens maakt nummer voor overleden neefje

Het elf maanden oude neefje van Fajah Lourens kwam afgelopen zomer om het leven bij een familiedrama. Om deze verdrietige gebeurtenis te verwerken, stortte de Amsterdamse dj zich op het maken van muziek; het nummer Time will Tell vloeide hieruit voort.

De ex-vriend van Fajahs zus Shanti beroofd op 22 juli eerst zijn moeder van het leven en sprong vervolgens met zijn zoontje, Elfin, uit het raam. Het jongetje was opslag dood. Fajah kan nog steeds niet beseffen dat dit vreselijke drama zich heeft voltrokken. “Eerst was ik met van alles bezig, zoals de crematie regelen. Maar nu zakt het en denk ik: hij is echt weg, hij is echt niet meer hier”, vertelt Fajah in tranen aan RTL Boulevard.

Fajah heeft om haar verdriet te verwerken een nummer gemaakt voor haar overleden neefje. Ze maakte een beat en vroeg vervolgens de beginnende zangeres Lotte Walda, één van de kandidaten van Giels Talentenjacht, een tekst erbij te schrijven. “De tekst geeft exact weer hoe ik in dit verschrikkelijke verlies sta. Lieve Elfin, we missen jou kleine elf”, schrijft Fajah op Instagram over het nummer.

fajah-lourens

Voor degenen die benieuwd zijn naar het nummer: deze is te beluisteren via Spotify.

Bekijk hieronder de vlog die Fajah maakte over het opnemen van de track:

Elfin
Elfin

 

 

Gerelateerd

  • Amsterdam opent all black winkel

  • In de spotlight: Ineke Schimmelpenningh van Ouder worden in eigen huis

  • Dé apps voor echte foodliefhebbers

  • Hierbij roepen we de vierde feministische golf uit!