De leukste zomerse cadeautjes op een rij

De zomer is hét moment dat knalfeesten en barbecues worden georganiseerd. Voor de gastvrouw of -heer nemen we vaak een presentje mee. Ben je het zat om standaard een bos bloemen of een fles wijn te geven? Wij zetten voor jou de leukste zomerse cadeaus op een rij.

Eyecatcher: opblaasbare bier emmer

Velen vinden op zomerse dagen niets lekkerder dan een koud biertje. Maar telkens naar de koelkast lopen, daar zit niemand op te wachten. Een opblaasbare bier emmer biedt uitkomst. Naast dat het een eyecatcher is, zorgt de emmer ervoor dat je goudgele rakkers op de juiste temperatuur blijven; een ideaal cadeau dus!

In het water dobberen op een eenhoorn

Inhakend op de opblaasbare bier emmer, opblaasbare zwembanden zijn een ware trend deze zomer. Vooral als je naar een poolparty gaat zijn deze dobberende items een leuk cadeau. Met name opblaasbare eenhoorns, flamingo’s en donuts zijn enorm gewild.

Dé zomertrend: flamingo’s

Je kunt er niet omheen: flamingo’s. Niet alleen in het zwembad zijn ze populair, roze flamingo-items zijn ook geliefd in de tuin en in huis. Dit maakt het dan ook een zeer geschikt cadeau. Van een lichtsnoer van flamingo’s tot een flamingo wc-borstel en van een drijvende flamingo bekerhouder tot een flamingo wijnstopper, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop.

IJs maken in een handomdraai

Wie zomer zegt, zegt ijs. Met mooi weer lijkt er geen einde te komen aan de rijen bij ijssalons. Een eigen ijsmaker biedt uitkomst. Met de ijsmachine van ZOKU maak je in zeven minuten het lekkerste ijs, zoals trendy fruitijsjes. Niet alleen de gastheer of -vrouw heeft veel plezier van het cadeau, als je geluk hebt, krijg jij zelf ook een lekkere versnapering!

Een wel heel bijzondere picknicktafel

Het volgende cadeau kun je omschrijven als: cute. Het is een rekje met kruiden en sauzen in de vorm van een picknicktafel. Met de houder, die ketchup, mosterd, zout en peper bevat, fleur je je tafel helemaal op en het is nog handig ook.

Hilariteit alom: bubbelvoetbal

Je kunt ook een uitje cadeau doen, zoals bubbelvoetbal: voetballen met een met lucht gevulde plastic bal om je heen. Je begrijpt dat dit sportspel zorgt voor de nodige hilariteit.

Gerelateerd

  • In de spotlight: oprichtster Simone Mark van Centrum Pedagogisch contact

  • Vijf opvallende onderzoeken over gezondheid

  • Dé powervrouwen van 2016

  • Alzheimer Nederland: ‘Draag twee verschillende sokken’