Dé lampentrends van 2017

Velen staan er niet bij stil, maar lampen kunnen in je inrichting een enorm verschil maken. Maar wat is nou verlichting waar je de show mee steelt? We zetten voor je dé lampentrends van 2017 op een rij.

Toffe peer

Waar eerst het peertje nog verstopt werd onder een lampenkap, mag deze de afgelopen tijd volop gezien worden. Sterker nog, de trend is dat het lampenontwerp draait om het peertje. Tegenwoordig heb je de keus uit de meest bijzondere exemplaren.

LampenOnline.com

Industriële uitstraling

Inhakend op de vorige trend: stoere fabriekslampen zijn helemaal van deze tijd. Deze verlichting past perfect in een industriële inrichting.

LampenOnline.com
LampenOnline.com

Maak een statement

Maak een statement met een lamp in jouw huis. Bijzondere vormen, materialen, verhoudingen en kleuren, niets is te gek.

LampenOnline.com

Lampen van beton

Van aanrechten tot badkamertegels en van vloeren tot tafels, volgens de laatste trends is beton het helemaal. Ook betonnen lampen zijn steeds vaker een onderdeel van het interieur. Het zorgt voor een stoere uitstraling.

LampenOnline.com

Shine like a diamond

Koper heeft plaatsgemaakt voor goud met een shiny touch. Deze kleur is stijlvol en straalt luxe en warmte uit. Goud matcht vooral goed met een donker interieur.

LampenOnline.com

Marmer

In 2016 zagen we steeds meer marmer in het interieur. Deze trend heeft zich doorgezet naar 2017. Ook marmeren lampen zijn populair, van marmeren peertjes tot lampen die compleet zijn uitgevoerd met een marmeren print.

LampenOnline.com

Speels effect

Het hoeft vandaag de dag niet zo braaf te zijn. Door verschillende kleuren lampen, diverse modellen en meerdere verlichtingen op verschillende hoogtes aan het plafond te hangen, ontstaat een speels effect.

LampenOnline.com

Er bestaan talloze lampenwinkels, maar waar kun je trendy exemplaren op de kop te tikken? Onder meer de webshop LampenOnline.com heeft een ruime keus aan lampen die allesbehalve standaard zijn. Leuk weetje: de eigenaar van Lampenonline.com heeft onlangs ook PUPS fulfilment gelanceerd; een pick up, pack & send dienst in één. “Onze klanten, talloze bedrijven, hoeven zelf geen bestellingen meer te verpakken. Bestellingen worden in magazijnkratten bij de klant opgepikt om ze vervolgens in ons logistiek centrum op degelijke wijze te verpakken en te verzenden uit naam van de klant. Dezelfde dag nog dragen wij het pakket over aan PostNL.”

Gerelateerd

  • In de spotlight: Imogen van Oordt van Feminism Paper-Art

  • Deze bloempot zuivert de lucht in je huis

  • Rachel van Bommel Videopodcast

  • Binnenkort kun je shoppen via Pinterest