De grootste beauty rage van 2016

Er is een nieuw drankje op de markt dat in Spanje al razend populair is door de bijzondere werking. Michel van den Bergh heeft het nu ook in Nederland geïntroduceerd.

Met een crème op je gezicht, lijkt het soms alsof je lekker in je vel zit. Maar zo voel je je totaal niet! Hierin schiet je dagcrème helaas nog tekort. Om je écht optimaal te voelen, heb je meer nodig dan alleen een duur potje. Daarom bestaat Beauty&Go.

Huidversteviging

Natuurlijk, het wordt altijd beloofd; crèmes die rimpels als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Maar werkt het ook? De Consumentenbond kwam helaas in 2014 tot de conclusie dat zo’n wondercrème niet bestaat. Van de 13 verschillende potjes die de bond uitprobeerde, kregen slechts drie een 6’je of hoger. Versteviging van de huid wordt vooral bereikt door de lichaamseigen stoffen Collageen en Hyaluronzuur. Eigenlijk zitten de benodigdheden voor een jonge huid dus al in jezelf. Je hoeft ze alleen nog maar even aan te wakkeren. Beauty&Go bracht daarom dit drankje op de markt.

Vitaliteit

Slechts vijf uurtjes slaap gehad vannacht? Een crème kan je misschien helpen om er iets fitter uit te zien, maar het is natuurlijk veel lekkerder om je ook fit te voelen. Gebruik hiervoor vooral geen cafeïneboosts als energydrank en koffie. Deze doen je huid meer kwaad dan goed. Kies liever voor een natuurlijkere variant, daar is je huid een stuk gelukkiger mee!

Stofwisseling

Waar crèmes absoluut geen rekening mee houden, is je stofwisseling. Wanneer deze ontregeld is, kan dit een nadelig effect op je huid hebben. Denk hierbij aan pukkeltjes, een extreem droge- of vette huid en wallen. Gelukkig bestaan er detoxdrankjes die je lichaam hier van binnenuit bij kunnen helpen. En waarom niet elke gelegenheid aangrijpen om iets lekkers te drinken?

Gerelateerd

  • Zo maak je van je kind een gezonde eter

  • Romee Strijd onder vuur door te dun lichaam

  • De evolutie van de invloedrijkste blogger ter wereld

  • Queen Elizabeth pronkt op cover van Vanity Fair