De beste reisfoto’s op Instagram

Of je nu wel of geen wereldreis zou willen maken; de foto’s van deze vijf Instagrammers zijn prachtig. Dit zijn de vijf beste reisaccounts op Instagram om bij weg te dromen:

@Jayalvarrez en @Alexisren

Hij is surfer, zij is bikinimodel. Ze zijn bloedmooi, verliefd en reizen samen de hele wereld over. Het leven van Jay Alvarrez en zijn vriendin Alexis Ren is bijna te mooi om waar te zijn. Beiden delen ze jaloersmakende foto’s van de mooiste bounty eilanden en van elkaar.

Schermafbeelding 2016-05-17 om 12.07.42

@Myhotels

Op de pagina van @Myhotels vind je de mooiste hotels ter wereld. Van iglo-achtige huisjes waar je het Noorderlicht kunt bewonderen tot de meest luxueuze hotels in Santorini en Dubai.

Schermafbeelding 2016-05-17 om 12.10.30

@Dametraveler

Sinds Nastasia Wong’s man haar meenam naar Ierland is ze niet meer gestopt met reizen. Onder de naam Dametraveler deelt ze de mooiste reisfoto’s en probeert ze vrouwen te inspireren om meer te gaan reizen.

Schermafbeelding 2016-05-17 om 12.11.48

@Whatabouther_nl

De Nederlandse Laura Coolen is het gezicht achter Whatabouther.nl. Op haar gelijknamige Instagram account deelt ze foto’s van haar reizen met als doel vrouwen over te halen om hun dromen na te jagen.

Schermafbeelding 2016-05-17 om 12.13.29

@Meetmeinparee

Geen wilde foto’s van een fullmoon party in Thailand of een safari in Afrika, maar gewoon een Instagram account van een Parisienne. Nikita Wong plaatst foto’s van haar leven in Parijs. Bereid je voor op macarons, croissantjes en een dosis fashion inspiratie.

Schermafbeelding 2016-05-17 om 12.15.27


Lees ook:

Gerelateerd

  • In de spotlight: Sandra van de Kamp van Balance Personal Training

  • In de spotlight: fulltime reisblogger Denise van Rijswijk

  • Gaat een robot jou vervangen?

  • In de spotlight! Danicha Leliveld