Anne Nooshin showt haar Hunkemöller swimwear-collectie

Anna Nooshin presenteerde afgelopen woensdagmiddag haar Hunkemöller swimwear-collectie. Ze toonde badpakken en bikini’s die een roadtrip-gevoel moeten uitdragen.

Na het succes van de eerste lingeriecollectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller komt ze nu met een swimwear-collectie. De collectie is geïnspireerd op stoere Western invloeden die refereren aan Anna’s mooiste reisavonturen. De bloemenbroderie in de collectie zijn de geborduurde bloemen die veelal op rodeo shirts worden geborduurd. Ook de franjes in de afwerking zijn geïnspireerd op zomerse festivals en bohemian roadtrips.

Anne vertelt aan ELLE hoe ze het ontwerpen van een swimwear-collectie heeft ervaren: “Het was toch wel heel anders. De zwemcollectie is wat commerciëler en met de lingeriecollectie konden we het ons wat meer permitteren om een beetje in de nichehoek te gaan zitten, zoals met alle body’s die we hadden. Bij de zwemcollectie moet je toch wel heel erg rekening houden met het lichaam en hoe het ook buiten de slaapkamer draagbaar is. Het is iets meer ‘functie meets mooi’.”

Liefhebbers van de badpakken en bikini’s van Nooshin kunnen deze vanaf aanstaande 10 februari online en vanaf 15 februari in de winkel aanschaffen.

Gerelateerd

  • Jenna Marbles krijgt wassen beeld Madame Tussauds in New York

  • Soufiane Ahaddach wil met zijn T-shirts de wereld een stukje beter maken

  • Zoveel cafeïne mag je per dag binnenkrijgen

  • In de spotlight: Lydia Bastiaansen