Nederlandse modevloggers om op de voet te volgen

Inspiratie nodig op modegebied? Deze vijf fashionbloggers geven via YouTube een kijkje in hun leven en geven je handige tips en de nieuwste trends op hebt gebied van mode.

Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi is niet alleen modeblogger, maar sinds een tijdje ook vlogger. Op haar gelijknamige YouTubekanaal upload ze video’s van dingen die ze doet in het dagelijkse leven. En ja, daar horen ook tripjes naar Dubai en Parijs bij.

Queen of Jetlags

Noor de Groot ken je van haar blog Queen of Jetlags. Sinds een jaar geeft Noor ons ook een kijkje in haar leven door middel van haar vlogs. Iedere woensdag en zondag upload Queen of Jetlags een filmpje op haar kanaal.

LA Sisters

De zussen van het modelabel LA Sisters zijn pas een tijdje aan het vloggen, maar hun kanaal trekt al aardig wat bezoekers. Lois en Amber Wattimena uploaden elke maandag een nieuwe vlog.

Yara Michels

Yara Michels ken je wellicht van haar blog Chapter Friday. Op haar persoonlijke YouTubekanaal Yara Michels upload ze vlogs over haar dagelijkse leven. Dé manier om het gezicht achter Chapter Friday te leren kennen.

https://www.youtube.com/watch?v=0ikcD7nsc3Y

Fashionchick

Wist je dat de modeblog Fashionchick ook een YouTube-kanaal heeft? Hier vind je meerdere keren per week de leukste video’s over fashion. Van vlogs tot dagelijkse modelooks en tips.

Gerelateerd

  • Venetië, Como of Rimini: welk kleurtype ben jij?

  • Hierbij roepen we de vierde feministische golf uit!

  • Zo zien auto’s eruit als kinderen ze ontwerpen

  • Barbara van Beukering: “We accepteren de dood niet als een vanzelfsprekend einde”