6 nieuwkomers in de Amsterdamse Foodhallen

Eetliefhebbers opgelet: de Amsterdamse Foodhallen gaat op de schop. Er komen vanaf oktober zes nieuwe restaurants in. Om hiervoor plaats te maken, verdwijnen acht tijdelijke eetgelegenheden. Bekijk hieronder welke eettentjes hun intrede gaan doen.

Pita

Bij Pita kunnen consumenten voor de lekkerste pita’s terecht. Het team achter de restaurants Breda en Guts & Glory in Amsterdam serveren bij hun stand broodjes met daarop biologisch vlees en zelfgemaakte sauzen.

Renato’s

Het restaurant Renato’s is een waar begrip in onze hoofdstad. Vanaf oktober kunnen liefhebbers niet alleen meer in Amsterdam-West smullen van de verse Italiaanse pizza’s van de eetgelegenheid, maar ook in de hallen.

Padron

Ben je op de gezonde toer? Dan is de foodstand Padron een aanrader voor jou. Bij het eettentje haal je hoofdzakelijk seizoensgroenten die gegrild, geweckt of gefrituurd zijn.

Dim Sum

Liefhebbers van de Aziatische keuken kunnen hun hart ophalen bij Dim Sum Thing. Hier kun je Oosterse hapjes bestellen, zoals gyoza en bao. Deze gerechten zijn overigens in een nieuw jasje gestoken.

Fento

Wat gebeurt er als je de Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken met elkaar combineert? Kom hierachter bij de stand Fento. Je vindt hier onder meer tostadas met een Japans tintje bestellen.

Gerelateerd

  • coach kracht scheiding

    In de spotlight: Cherish Rose van Koester de kracht in jezelf

  • In de spotlight: socioloog Carolien van den Honert

  • In de spotlight: Eefje de Volder van Stichting IMPACT

  • Lush opent enorme ‘flagship store’ in Amsterdam