TheNextWomen viert lustrumjaar met indrukwekkende line-up

Al vijf jaar biedt TheNextWomen op The Innovation Summit een podium aan inspirerende en succesvolle vrouwelijke ondernemers. In dit lustrumjaar betreden op maandag 23 mei 2016 meer dan 18 bijzondere, (inter)nationale sprekers het podium in Pakhuis West te Amsterdam. Zij vertegenwoordigen als geen ander het thema van TheNextWomen ‘The future is digital. The future is now!’.

De organisatie is trots op het diverse en internationale programma, dat geleid zal worden door dagvoorzitter Sofie van den Enk. Zo zal de Deense Ida Tin vertellen hoe haar app Clue vrouwen, doctoren en wetenschappers wereldwijd in staat stelt hun kennis over de vruchtbaarheid en cyclus van vrouwen te vergroten. Zal Arielle Zuckerberg, inderdaad ‘de zus van’, maar zelf ook associate partner bij een zeer beroemde venture capitalist in San Francisco, het publiek informeren over haar drijfveren. En krijgen de 1.000+ bezoekers de mogelijkheid om tijdens one-on-one sessies ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan bedrijven als Bloomon, NIKE, Treatwell en LinkedIn.

Top 100

Als vanzelfsprekend presenteert TheNextWomen ook dit jaar tijdens de Summit weer TheNextWomen100. In deze speciale lustrumeditie zal een ultieme lijst van de meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers uit de afgelopen vijf jaar worden samengesteld. TheNextWomen100 zal daarnaast zelf ook een lijst samenstellen van dames die zij als de volgende generatie van veelbelovende entrepreneurs zien. Oftewel: TheNextWomen to Watch.

Overweldigende belangstelling

Net als in de voorgaande jaren is de belangstelling voor het evenement overweldigend. Inmiddels hebben ruim 200 professionals gebruik gemaakt van het speciale early bird tarief van € 85,-. Dames (en heren) die hier ook gebruik van willen maken kunnen nu een toegangsbewijs kopen via www.thenextwomen100.nl.

Gerelateerd

  • Vrouw ontdekt rat in naad van jurk Zara

  • Queen Elizabeth pronkt op cover van Vanity Fair

  • In de spotlight: Daphne Feller van BrainExplainers

  • In de spotlight: Lily Tjon van Hashtag by Lily