Tanja Jess, Karin Bloemen en Jasmin Sendar over een goed huwelijk

Actrice Tanja Jess heeft in haar nieuwe podcast een intiem gesprek tussen drie vrouwen van verschillende generaties. Drie bekende vrouwen, van verschillende generaties en achtergronden voeren, onder leiding van Tanja Jess een niets verhullend gesprek over intieme onderwerpen die vrijwel elke vrouw direct of indirect in haar leven tegenkomt. De gesprekken zijn open, authentiek en kwetsbaar maar ook vermakelijk en soms tot op het botte af eerlijk. Drie vrouwen winden er geen doekjes om, gaan met de billen bloot en leggen hun kaarten op tafel.

In deze eerste aflevering gaat Tanja (54) met Karin Bloemen(60) en Jasmin Sendar (42) in gesprek over het geheim van een goed huwelijk. Wat is nou het geheim tussen het succesvolle huwelijk tussen Karin en haar Marnix wat 29 jaar duurt en ook Tanja over haar huwelijk met Charly Luske geeft haar geheimen bloot.

Volgende podcasts van Tanja  zal gaan over de stelling is geluk nu pure mazzel of een levenstijl? Hierin spreekt ze onder andere met Barbara Barend..

 

Gerelateerd

  • Marije Cornelissen van UN Women Nederland gasthoofdredacteur van Vrouw Nieuws

  • Topless activistes bestormen podium moslimconferentie

  • Stomende fotoshoot van Monica Geuze en Anna Nooshin

  • Levensverwachting Nederlandse vrouwen sterk onder de maat