Overnachten tussen de dino’s in DinoPark Amersfoort

Een overnachting in een bos vol met dinosaurussen in DinoPark Amersfoort; het blijkt enorm populair. Wegens het grote succes kun je dit cadeau ook voor Vaderdag boeken. Dit meldt Amersfoort.nieuws.nl.

‘‘Onlangs ging de voorverkoop van Vadernacht 2016 van start en binnen anderhalf uur waren alle tentplekken volgeboekt’’, vertelt projectleider Karlijn van Riessen. ‘‘Wegens de grote belangstelling hebben wij besloten nog een Vadernacht te organiseren.’’

Dino_2

Waaghalzen

Blijkbaar is het een perfect cadeau rondom Vaderdag. ‘‘Wij ontvingen in januari al de eerste vragen van vaders die zich graag wilden aanmelden’’, vertelt de projectleider. ‘‘Door het succes van eerdere jaren, hebben wij dit jaar besloten om maar liefst drie Vadernachten te organiseren. Dit was al uitzonderlijk, maar nu blijkt ook dit niet voldoende. Aangezien wij de waaghalzen niet willen teleurstellen, hebben wij besloten om een vierde Vadernacht te organiseren van 24 op 25 juni 2016.’’ Tijdens Vadernacht slapen vaders met hun kinderen in het DinoPark. Nadat de tent is opgezet, kan iedereen op kracht komen tijdens de barbecue. Dit is nodig ook, want daarna zullen de survivaltalenten flink op de proef worden gesteld tijdens een avontuurlijk avondprogramma. Moeders kunnen de volgende morgen aanschuiven bij het ontbijt tussen de dinosaurussen, vervolgens kan het gezin de hele dag DierenPark Amersfoort verder ontdekken.

Tickets voor de extra Vadernacht zijn vanaf vrijdag 8 april om 12.00 uur te boeken via de site van DinoPark Amersfoort.

https://www.youtube.com/watch?v=HbWaDf2MKUM


 

Lees ook:

Gerelateerd

  • Girls in Film bezoekt bekendste filmlocaties in New York (deel 2)

  • Copy of Tanja Jess, Karin Bloemen en Jasmin Sendar over een goed huwelijk

  • H&M gaat samenwerken met Louvre

  • Ipad en Tab kindvriendelijk

    Hoe kinderen online te beschermen