Met de app InkHunter kun je een tattoo uitproberen

Twijfel je erover om een (bepaalde) tatoeage te nemen? Dan biedt de app InkHunter uitkomst. De applicatie laat zien hoe een inktkunstwerkje er op je huid uitziet. Door het gebruik van augmented reality-technologie is deze op je beeldscherm haast niet van het echt te onderscheiden.

Om na te gaan of een bepaalde tatoeage iets voor jou is, teken je een vierkante smiley op de plek waar je deze wilt hebben. Daarna kies je uit de tientallen designs die de applicatie biedt er eentje uit. Zit jouw droomtattoo er niet tussen? Je kunt ook een eigen ontwerp uploaden.

Vervolgens richt je de camera van je smartphone op de plek waar je je tatoeage wilt hebben en zie je het plaatje op je lichaam. Door de augmented reality-technologie kun je de ‘tatoeage’ van meerdere kanten bekijken.

Als je de nep-tatoeage hebt gezet, is het mogelijk om nog wat aanpassingen te doen. Zo kun je het plaatje vergroten, verkleinen, spiegelen en lichter of donkerder maken.

Twijfel je nog steeds of je de tatoeage wilt laten zetten? Via de applicatie kun je de tijdelijke ’tatoeage’ ook bestellen.

 

Gerelateerd

  • Dit zijn ze: de machtigste vrouwen ter wereld

  • Carina van Leeuwen forensisch rechercheur

    In de spotlight: forensisch rechercheur Carina van Leeuwen

  • Hebben! Koleliba

  • Actrice en scenarioschrijfster Nadja Hüpscher: “Je bent een soort open wond”