De meest opmerkelijke dingen die je kunt huren via internet

Vandaag de dag lijkt met een paar muisklikken alles te huur te zijn via internet. Van een achtbaan tot een heuse mobiele kinderboerderij, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij zetten de meest opmerkelijke dingen op een rij die je kunt huren.

Eén grote beestenboel

Als je iets bijzonder te vieren hebt, kun je het feest laten opvrolijken door dieren. Van een olifant tot een slang en van een kangoeroe tot een heuse mobiele kinderboerderij met geiten, schapen, kalfjes, ezels en een pony, het is allemaal te huur. Dierenliefhebbers hebben gegarandeerd het feest van hun leven!

Een achtbaan in je achtertuin

Waarom uren wachten in een rij bij een attractie in Walibi of De Efteling, als je ook gewoon een achtbaan in je achtertuin kunt hebben? Ja, je leest het goed, een achtbaan. Deze attractie is namelijk te huur via internet. Ga je liever in botsautootjes of een reuzenrad? Ook deze kun je met een paar muisklikken huren.

Sinterklaas vieren op Pakjesboot 12

Nog een paar maanden en dan is het weer zover: de aankomst van Sinterklaas in Nederland met Pakjesboot 12. Wil je je kind een onvergetelijke sinterklaasfeest geven? De stoomboot van de goedheiligman is 364 dagen per jaar te huur.

Houd je meer van kerst? Deze feestdag kan extra bijzonder worden door een levende kerststal of rendieren met een arrenslee én een kerstman te huren. Ho, ho, ho!

Fotocredit: Flickr Selmer van Alten (CC BY 2.0)

Treed in de voetsporen van Arjen Robben

Wil je een dagje in de voetsporen treden van je grote voetbalheld, zoals Arjen Robben of Shanice van de Sanden? Speel dan een potje voetbal in een voetbalstadion die je (deels) hebt afgehuurd. Dat is weer eens iets anders dan voetballen op het trapveldje om de hoek.

Een eiland helemaal voor jezelf

Voor alle lovebirds: het is mogelijk om een eiland voor jezelf af te huren. Dé perfecte locatie voor een trouwerij of huwelijksreis. Kom volledig tot rust, geniet volledig van je gezelschap en het adembenemende uitzicht. Aan het huren van de meeste eilanden hangt wel een aardig hoog prijskaartje, maar het is wel een ervaring om nooit meer te vergeten. Dat wordt sparen!

Op reis met je eigen trein

Je kunt van A naar B gaan met een auto, fiets, brommer of motor, maar opvallen doe je daar niet mee. Als je indruk wil maken, kun je de meest bijzondere vervoersmiddelen huren. Denk aan een trein, brandweerauto, tank, ME busjes en politiemotor.

Gerelateerd

  • coach kracht scheiding

    In de spotlight: Cherish Rose van Koester de kracht in jezelf

  • In de spotlight: Mariëlle Hurkmans van De Dames van Hurkmans

  • 25e Fashionweek in teken van jong talent

  • Vlogger Manny Mua nieuw gezicht van Maybeline