Mart Visser exposeert kunst en Haute Couture in Maastricht

Gedurende zes weken is in Museum aan het Vrijthof in Maastricht een expositie van Mart Visser te zien. Tijdens de expositie ‘Mart Visser: S.Y.N.E.R.G.Y’ zijn kunst, in combinatie met hoogtepunten uit zijn Haute Couture oeuvre, tentoongesteld. Deze is nog tot 13 november te bezoeken.

‘Mart Visser: S.Y.N.E.R.G.Y’ bestaat uit een persoonlijke selectie van Vissers schilderijen, sculpturen en installaties. Dit alles gecombineerd met highlights uit zijn Haute Couture oeuvre van de afgelopen twintig jaar. Marts Artwork varieert van kleinere werken tot immense schilderijen van 2 bij 3 meter. In zijn creatieproces experimenteert Visser voortdurend met verschillende formaten en materialen en gedurende de tentoonstelling is de diversiteit van zijn Artwork duidelijk te zien. Marts Haute Couture varieert in presentatie en stijl net zoveel.

Van de opbrengst van de kunstwerken die tentoongesteld zijn en verkocht worden, wordt een gedeelte gedoneerd aan het Prinses Máxima – Centrum voor Kinderoncologie dat momenteel gebouwd wordt.


Lees ook:

Gerelateerd

  • In de spotlight: communicatie- en organisatieadviseur Margôt van Brakel

  • Nieuwe verdovingstechniek in de tandartsstoel: neusspray!

  • Libido-pil voor vrouwen in Amerika

  • 5x de leukste zwembaden van Nederland