LINJA shoes gaat op internationale tour

LINJA shoes, het schoenenmerk dat bekend staat om haar torenhoge hakken die een stuk comfortabeler zitten dan je vooraf zou denken, verkoopt vanaf dinsdag een nieuw model exclusief op crowdfundingwebsite Kickstarter. Via de internationale website hoopt het merk wereldwijd bekendheid te verwerven.

Volgens oprichtster van het merk Bianca Blom heeft de nieuwe hak ‘een sexy uitstraling, iets wat elke vrouw van een hak verlangt’: “LINJA combineert ongekend comfort met tijdloos en stijlvol design.” Het schoeisel is verkrijgbaar in drie zwarte leervarianten: suède, glad leer en leer met croco print.

Vrouwen kunnen de hakken uitsluitend kopen via crowdfundingwebsite Kickstarter en zodoende ervoor zorgen dat deze in productie genomen zullen worden. Tevens hoopt LINJA via Kickstarter wereldwijd de harten van ‘women on the move’ te veroveren.

https://www.youtube.com/watch?v=E_Qyrd3CuQ4&feature=youtu.be

Wie interesse heeft, doet er goed aan om er snel bij te zijn. ‘Early adopters’ krijgen namelijk tussen de 35 en 50 procent korting op de hakken. Aan de schoenen hangt een prijskaartje van tussen de 139 en 189 euro; de normale retailprijs is 279 of 299 euro, afhankelijk van de verpakkingskeuze. De hakken worden geleverd in de maten 35 tot en met 42, inclusief halve maten.

Limited edition

De campagne loopt van 6 tot en met 22 september 2016. De meest verkochte variant van de schoen (suède, glad leer of leer met croco print) wordt vast opgenomen in de collectie. Een deel van de vrouwen die via Kickstarter een paar hakken op de kop tikt, ontvangt dus een limited edition.

Het voorgaande model viel volgens LINJA bij duizenden Nederlandse vrouwen goed in de smaak: “Klanten geven aan dat zij gemiddeld zo’n zes uur comfortabel lopen op hun LINJA shoes met een tien centimeter hoge hak. Zij konden minstens tweemaal zo lang op hun LINJA’s lopen, dan wanneer ze schoenen met vergelijkbare hakhoogtes droegen.”

https://www.youtube.com/watch?v=nlUawVPHuio&feature=youtu.be

Lees ook:

Gerelateerd

  • Levensverwachting Nederlandse vrouwen sterk onder de maat

  • Creëer je eigen virtuele mode-item

  • In de spotlight: actrice en cabaretière Funda Müjde

  • Arbodienst HealthyWoman gasthoofdredacteur Vrouw Nieuws