Kinderen kunnen hun eigen outfit ontwerpen

De meeste kinderen hebben een grenzeloze fantasie en creativiteit waar je u tegen zegt. Wil je dat als ouder stimuleren? Het bedrijf Picture This biedt de mogelijkheid aan om een kindertekening op een kinderkledingstuk af te laten drukken.

Jaimee Newberry (41) uit Las Vegas kwam op het idee om kinderen zelf hun kleding te laten ontwerpen, toen ze voor een zelfgemaakte jurk als patroon de tekening van haar dochter gebruikte. “Ik denk dat het voor kinderen niet alleen belangrijk is dat ze fantasie hebben en aangemoedigd worden om deze te gebruiken, maar ook dat ze hun creaties tot leven zien komen”, zegt Newberry in een filmpje van NowThis.

Momenteel biedt het bedrijf alleen nog maar jurkjes aan, maar de bedoeling is dat het binnenkort ook mogelijk is om een eigen getekende print op T-shirts en andere kledingstukken te laten afdrukken.

Download, om je kind een eigen creatie te laten maken, op de website van Picture This een sjabloon van een jurk en print deze uit. Laat je kind vervolgens zich uitleven met krijtjes, stiften, viltstiften, noem maar op. Maak vervolgens een goede foto van het ontwerp en stuur deze naar het bedrijf op. Bij de jurk kun je ook een barbiepop met een matchende outfit bestellen.

Lijkt het je kind leuk om een jurkje te dragen met haar eigen tekening erop? Je tikt voor een jurkje 49 dollar, zo’n 44 euro, af. Het unieke kledingstuk wordt wereldwijd geleverd. Zo’n twee weken na de bestelling zal het pakketje op de mat liggen.

Kids Can Wear Their Own DesignsKids can now wear their own drawings

Geplaatst door NowThis op zondag 4 september 2016

Gerelateerd

  • Vijf gezondheidsvoordelen van zwemmen

  • Overhemden van a tot z: oorsprong, ontwikkeling en trends anno 2017

  • Romee Strijd onder vuur door te dun lichaam

  • Zo lang kun je een geopende fles wijn bewaren