Dé modetrends voor de lente en zomer 2017

De lente en zomer lijken momenteel nog ver weg, maar couturiers zijn alweer druk bezig met de nieuwste trends op het gebied van mode. Deze vijf trends kunnen we aankomende lente en zomer verwachten.

Oranje en geel

Kom maar op met die knalkleuren. Bij de shows van DKNY, Zac Posen en Victoria Beckham waren de kleuren oranje en geel opvallend vaak te zien.

 width=

Platte schoenen

Je hakken kunnen ingeruild worden voor platte stappers. We hebben het hier over zowel sandaaltjes als laarzen zonder hak. Als we kijken naar de catwalk zijn onder andere Tibi en Victoria Beckham al fan van deze trend.

 width=

Badjassen

Op de catwalk van Lacoste en Band of Outsiders zijn jassen te zien die zijn geïnspireerd op badjassen. Hoewel deze warme jassen misschien niet helemaal geschikt zijn voor de zomer kunnen ze gerust tijdens frisse lente ochtenden gedragen worden.

 width=

Roze

Je houdt er van of je houdt er niet van. Aankomende lente en zomer komen we als het aan Valentino en Balenciaga ligt een hoop roze tegen. Het mag zowel lichtroze als knalroze zijn. Zolang het maar het favoriete kleurtje van Barbie heeft.

 width=

Flower power

We gaan terug naar de jaren zeventig. Tijdens de shows van Michael Kors en Chloé was er een hoop flower power te zien. Alle kledingstukken mogen ondergedompeld worden in een bloemenprintje.

 width=

Gerelateerd

  • Gezonde ontbijtspots in Nederland

  • In de spotlight: alleenstaande vrouw, je schouders eronder en geld blijven tellen Pascale Rogaar

  • Alle meisjes waar ter wereld naar school met AFRIpads

  • Zo herken je échte kokosolie