Kim Feenstra is ‘heel blij’ met nieuwe vriend

Model Kim Feenstra is stapelverliefd op haar nieuwe vriend Stanley Tailor, de broer van mode-ontwerpster Maria Tailor: “Het gaat heel goed tussen ons.”

Een paar dagen geleden werd bekend dat Kim een relatie heeft met Stanley. Hij is een profvoetballer geweest en speelde onder andere bij FC Emmen en een jaartje in Duitsland. “Ik ben heel blij met hem”, laat ze tijdens de première van de film Soof 2 aan Shownieuws weten; ze woonde deze bij samen met haar ‘schoonzus’ Maria. Verder wil ze niet te veel kwijt over haar nieuwe geliefde: “Ik wil er zelf van genieten en niet samen met de rest van Nederland.”

Maria laat weten heel blij te zijn met het het feit dat Kim nu haar schoonzus is. Maria: “We zijn blij met haar in de familie. Ze is heel erg zichzelf en dat is mijn broer ook. Ze doet zich nooit beter voor dan dat ze is; als ze een mening heeft over iets, en ook al is niemand het daarmee eens, blijft ze voet bij stuk houden. Ze is gewoon heel erg zichzelf en dat past heel goed bij mijn broer.”

Gerelateerd

  • In de Spotlight: ‘Lis de Vis’ van Vintage Marketplace

  • Vitaliteitsexpert Suzanne Aslander: “Als zzp’er moet je zelf zorgen dat je vitaal en gezond blijft”

  • Boer Zoekt Vrouw: dit zijn de mannen die op zoek gaan naar een liefde

  • Feit: mannen spenderen online meer