Jim Bakkum heeft afgetraind lichaam voor film Onze Jongens

Acteur Jim Bakkum schittert in de film Onze jongens die vanaf december in de bioscoop zal draaien. De film gaat over een groep bouwvakkers met een bijzondere bijverdienste: strippen. Voor zijn rol is hij de sportschool ingedoken en menig vrouw zal zwijmelen bij het zien van het resultaat.

Voor de rol heeft Bakkum zes maanden getraind bij sportschool 3SIXTY5 van Guy van der Reijden, waar talloze bekende Nederlanders komen om te sporten. Van der Reijden is trots op het resultaat: “We hebben niet alleen specifiek getraind op wat goed is voor zijn lijf en wat de producent Johan Nijenhuis wilde, maar hebben ook zijn voeding aangepast. Wij zijn trots!”

Bakkum liet afgelopen week op Instagram weten het harde trainen ook als positief te hebben ervaren: “Vandaag laatste training gehad voor #OnzeJongensdefilm. Wat een geweldige ervaring om met zo’n doel te trainen. Grotendeels dankzij de ‘knowhow’ van personal trainer @kaydelange heb ik het resultaat behaald. Volgende week nog even knallen tijdens de laatste draaidagen in Vegas!”

Jim Bakkum 1 Jim Bakkum 5 Jim Bakkum 3 Jim Bakkum 2

Ben je benieuwd naar waar de film overgaat? Bekijk het hier:

Gerelateerd

  • Aletta Jacobsprijs 2016 uitgereikt aan Drs. Petra Stienen

  • Avondklok voor vrouwen in Banda Atjeh – Indonesië

  • Zo snijd en pel je fruit in een handomdraai

  • Brandbare rivier in Australië