GWL summit 2016: een dag vol workshops over leiderschap

De summit Nieuw Leiderschap op zondag 9 oktober in Fort Altena in Werkendam staat volledig, zoals de naam al doet vermoeden, in het teken van leiderschap. Het onderwerp wordt tijdens meer dan tien workshops vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Vrouwennetwerk Global Women Leadership (GWL) organiseert de dag speciaal voor mensen die te maken hebben met verandering, er aan toe zijn of orde wil scheppen in chaos. Het thema van het evenement is ‘The power of resilience in a changing world’ oftewel ‘De kracht van veerkracht in een wereld vol verandering’. Dit onderwerp wordt vanuit zes verschillende invalshoeken belicht.

Workshops

Tijdens de dag kan je deelnemen aan interactieve en uiteenlopende workshops. Zo geeft Tweede Kamerlid Marith Volp de workshop Leiderschap in de Wereldpolitiek, hoogleraar medische beeldvorming Wiro Niessen de workshop Leiderschap, Wetenschap en Veerkracht en Marjo Smulders van de Rabobank de workshop Leiderschap aan Tafel.

Naast de workshops is er tijdens de dag ruim de gelegenheid om elkaar te leren kennen. Het evenement wordt afgesloten met een borrel met livemuziek.

Voor wie graag aanwezig wil zijn bij het evenement, kan zich hiervoor tot 7 oktober aanmelden. De toegang bedraagt vijftig euro per persoon.

De summit Nieuw Leiderschap is onderdeel van de Dutch Diversity Week. Tijdens deze week worden evenementen gehouden die als doel hebben om vrouwelijke ondernemers, professionals en investeerders met elkaar te verbinden.

Gerelateerd

  • In de spotlight: Vivienne Westerhoud van Mamas en Haar eigen zaak!

  • 5 redenen waarom knuffelen goed voor je is

  • Dé fashioniconen uit de geschiedenis

  • In de spotlight: communicatie- en organisatieadviseur Margôt van Brakel