Dutch Diversity Week verbindt ondernemende vrouwen

Ondernemende vrouwen opgelet: vrouwennetwerk TheNextWomen houdt van 10 tot 14 oktober de eerste editie van de Dutch Diversity Week. Tijdens deze week worden evenementen gehouden die als doel hebben om vrouwelijke ondernemers, professionals en investeerders met elkaar te verbinden.

De Dutch Diversity Week wordt op maandag 10 oktober geopend met de Opzij Top100. Tijdens dit evenement is het mogelijk om te speeddaten met inspirerende vrouwen en experts en wordt de meest invloedrijke vrouw van Nederland bekendgemaakt. Verder vertellen op 11 oktober succesvolle vrouwen in de technologie over hun ervaringen en kunnen ambitieuze ondernemers op 13 oktober deelnemen aan groepsessies, waarin ze elkaar kunnen inspireren.

Niet alleen aan volwassenen is gedacht, er is ook een evenement voor kinderen. Op 14 oktober kunnen zij namelijk deelnemen aan een wereldrecordpoging. Het doel is om die dag 10.000 kinderen tegelijkertijd te leren programmeren.

Benieuwd welke evenementen er nog meer worden gehouden tijdens de Dutch Diversity Week? Bekijk het op de website Dutchdiversityweek.com. Hier kun je ook tickets bestellen voor een of meerdere evenementen.

TheNextWomen, een community om ambitieuze vrouwen te helpen met hun onderneming, organiseert de Dutch Diversity Week in samenwerking met tijdschrift Opzij.

Gerelateerd

  • De feestelijke opening van eerste winkel LaDress

  • Auteur Daisy Goddijn helpt ondernemers bij het schrijven van een boek: ‘‘Vrouwen mogen vaker hun verhaal delen omdat ze daarmee meer impact kunnen maken’’

  • In de spotlight overgangsexpert Saron Petronilia

  • Dit zijn ze: de machtigste vrouwen ter wereld