Drone alternatief voor verboden selfiestick

Binnenkort hoef je geen onmogelijke pose meer aan te nemen om een leuke selfie te nemen met je selfiestick. Dankzij de drone van Zero Zero Robotics zie je bijvoorbeeld geen stick meer op je foto’s terug.

De Hover Camera drone, zoals de gadget heet, is opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen. Het apparaat volgt vliegend de gebruiker en traceert het gezicht. Ondertussen kan de drone foto’s maken zonder dat jij in een moeilijke houding hoeft te staan.

De vliegende camera weegt bijna niks, omdat hij van glasvezel is gemaakt. Doordat uit dun materiaal bestaat, hoor je de motor wel draaien, wat veel lawaai maakt. Maar geen zorgen: de kwaliteit van de camera haalt dat minpunt finaal onderuit. Zo kan het apparaatje beelden vastleggen in 13 megapixels, neemt video op in 4K, kan 360 graden filmen en ook nog 50 meter hoog vliegen.

De drone kan gewoon in de lucht worden gegooid. Het apparaatje stabiliseert zichzelf, wat een hoop gedoe scheelt, want drones stabiliseren kan nog best een klusje zijn. Ook is de vliegende camera heel simpel te bedienen doormiddel van een app op je telefoon of tablet.

Heb je nog wat geld over, ongeveer 600 euro, dan is deze selfiestick 2.0 echt wat voor jou. Maar voor nu kan je je stick nog even koesteren, want de drone is nog niet op de markt.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 14.24.04

Gerelateerd

  • 5x de lekkerste kerstkookboeken

  • Wat als al het poolijs gesmolten is?

  • 10 Podcast Tips over Liefde, Seks en Relaties

  • In de spotlight: directeur Vrouwen van Nu Carla Wijers