Dit zijn de leukste YouTube kanalen voor moeders

Een moeder zijn is een fulltime baan. Een andere serie volgen dan Dora, Teletubbies of Freek op safari zit er vaak niet in. Gelukkig zijn er YouTube kanalen waar je leuke video’s op kunt vinden die vaak niet langer duren dan tien minuten. Dit zijn de vijf leukste YouTube kanalen voor moeders:

WhatsUpMoms

Megan, Elle en Brooke zijn drie moeders die hilarische video’s over het moederschap maken. In hun video’s vind je tips voor in de keuken, handige DIY die je samen met de kinderen kunt doen en herkenbare filmpjes.

Home Organizing by Alejandra.Tv

De beste tips om op te ruimen en je huis te ordenen vind je op het kanaal van Alejandra. Alejandra is zó georganiseerd dat je er bijna kriebels van krijgt, maar je zult er zeker goede tips vinden.

Blogilates

Geen tijd voor de sportschool? No worries! De oefeningen van Blogilates kun je makkelijk thuis doen. De Amerikaanse Cassey Ho laat je korte work-outs zien die ongeveer tien minuten duren.

Wolplein.nl

In de video’s van Wolplein.nl vind je alles over handwerken. Professionals leggen uit hoe je mooie patronen creëert, sokjes breit en de schattigste onderzetters haakt.

Parents

Parents is het YouTube kanaal dat hoort bij het blad Parents Magazine. Deze video’s zijn iets serieuzer dan die van WhatsUpMoms en gaan over onderwerpen als het ouderschap, zwangerschap en opvoeding.


Lees ook:

Gerelateerd

  • Oude campagne bereikt nu 15 miljoen mensen

  • ‘Jonge vrouwen verdienen meer dan mannen’

  • Zo heftig reageert je lichaam op een Pumpkin Spice Latte

  • Meer dan 200 gemeenten in actie tegen geweld tegen vrouwen