De leukste moederdagcadeaus voor Moederdag 2016

Moederdag komt er weer aan en dus moeten we op zoek naar het perfecte cadeau. Voor de mensen die inspiratieloos zijn of altijd een standaard cadeaupakket geven, hebben wij de leukste tips voor het ultieme moederdagcadeau op een rijtje gezet.

Bijzondere boodschap

Een origineel cadeau! In de lepels van Anna + Nina zijn lieve zinnetjes gegraveerd zoals: ‘’I love you to the moon and back’’ en ‘’I love you a latte’’. Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit. Zo kan je moeder elke dag bij het ontbijt even aan je denken.

Schermafbeelding 2016-04-14 om 14.02.52

Dagje weg

Moederdag is de perfecte gelegenheid voor quality time. Reserveer ergens een high tea of ga een dagje naar de spa. Samen herinneringen maken is misschien wel waardevoller dan een gekocht cadeau.

Spa

Invulboek

‘’Mam, vertel eens’’ is een leuk cadeau voor je moeder. Met dit persoonlijke invulboek kan je moeder haar levensverhaal beschrijven, maar ook haar dromen en wensen vertellen. Daarna is het de bedoeling dat jij het weer terugkrijgt. Een moederdagcadeau dat nog generaties lang waardevol kan zijn.

Mam vertel eens

Lekker luchtje

Wellicht een beetje standaard, maar het kan nooit misgaan: een lekker luchtje voor je moeder. Een budget-aanrader is de parfum van & Other Stories, als je iets meer wil besteden raden wij die van Juliette has a Gun aan.

Juliette has a gun

Sieraden

Doe je moeder een sieraad cadeau. Een goede Moederdag tip zijn de sieraden van Heart to get. De sieraden zijn heel minimalistisch en hebben allemaal een speciale boodschap.

heart to get

Gerelateerd

  • In de spotlight: Petra van Vliet van Powershoot Academy

  • Zingeving m/v

  • Extreme inkomensverschillen in Turkije

  • Bellen met je favoriete shirtje