De lekkerste food festivals van maart

Een nieuwe maand is aangebroken en de lente begint al steeds meer in zicht te komen. Eén van de leukste dingen aan dit seizoen zijn de food evenementen en festivals. Vind hier de lekkerste evenementen die plaatsvinden in maart.

Foodfestival

Pasen vier je dit jaar in de Rai in Amsterdam. Hier vind je de lekkere pop-up restaurants en de meest originele foodtrucks. Vorig jaar waren wij ook aanwezig op dit eetfestijn. Je kunt hier terecht van 24 tot en met 28 maart.

Eeterij op wielen

Van 17 tot 20 maart verzamelen meer dan 70 foodtrucks zich in Ahoy in Rotterdam. Naast eten is er ook een rollerdisco en een optreden van The Voice winnares Maan.

Kaas

Yotam Ottolenghi

Ontmoet groentegoeroe Yotam Ottolenghi himself. 3 maart vindt er een signeersessie plaats in de Amsterdamse boekhandel Scheltema aan het Rokin. Tijdens dit evenement kun je hem niet alleen ontmoeten en je boek laten signeren, maar krijg je ook een hapje uit een van zijn kookboeken. Dubbel feest!

Schaft festival

Dansen op hitjes uit ‘die goede oude tijd’ en je vervolgens volproppen met eten doe je op het Schaft festival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dit festival vindt plaats op 25 tot en met 28 maart.


Lees ook:

Gerelateerd

  • Boek Het energieke vrouwen voedingskompas: een vitaal 2017 zonder goede voornemens

  • “Houd sporten beter vol en behaal een beter resultaat met mindful trainen”

  • Vijf beste middelen tegen amandelstenen

  • FashionWeek; ook een beetje in Apeldoorn