De kracht van Maria Galland

“De huid niet verstoren, maar juist helpen en voeden; dat is ons doel,” zo vertelt Benelux en UK directeur Jeanne van Rijthoven over Maria Galland. Nieuws.nl vroeg haar naar de kracht van het grote, internationale beautymerk en mag een aantal mooie producten weggeven!

Professionele markt

Om te beginnen richt Maria Galland zich alleen op de professionele markt. Dat betekent dat beautyproducten niet in de gewone winkel of drogisterij verkrijgbaar zijn, maar wél bij specialisten. “We focussen ons op goed advies en goede lichaamsverzorging. Een schoonheidsspecialiste is hier het meest geschikt voor. Zij kunnen immers de huid het beste analyseren,” vertelt Jeanne.

Daarnaast biedt Maria Galland het totaalplaatje aan: uitgebreide productlijnen voor de vrouwen- en mannenhuid, zonbescherming en make-up. Voordat een specialiste deze producten van Maria Galland mag gebruiken en verkopen, doorloopt zij een traject. “Allereerst moet hij of zij een geldig vakdiploma hebben, daarna krijgt de schoonheidsspecialist een cursus van Maria Galland waarbij wordt geleerd hoe de producten optimaal gebruikt worden.” Daarnaast biedt het beautymerk nog aparte trainingen aan, bijvoorbeeld als er nieuwe producten op de markt verschijnen.

Jeanne van Rijthoven
Jeanne van Rijthoven

Overal dezelfde luxe

Ondanks deze eisen zijn de huid- en make-up producten in elk continent bij specialisten verkrijgbaar. “Waar je ook komt, bijvoorbeeld in Japan of Nederland, overal zullen de specialisten op dezelfde manier Maria Galland gebruiken. Het moet aangenaam zijn en de vrouw moet zich goed voelen. We combineren intensieve verzorging met luxe.” Die intensiviteit gaat gepaard met natuurlijke ingrediënten. “We maken de bewuste keuze om geen agressieve stoffen in onze producten te gebruiken. De huid niet verstoren, maar juist helpen en voeden; dat is het doel van Maria Galland.”

Maria Galland geeft exclusief voor de lezers van Nieuws.nl tien keer het gezichtsmasker ‘2016 Masque Tendresse’ ter waarde van 49,- euro weg! Stuur via onze Facebookpagina je beste beautytip in en maak kans op één van de tien maskers.

Gerelateerd

  • Disney lanceert eigen Netflix

  • In de spotlight: alleenstaande vrouw, je schouders eronder en geld blijven tellen Pascale Rogaar

  • Marije Cornelissen van UN Women Nederland gasthoofdredacteur van Vrouw Nieuws

  • “Ik wil aan mijn dochter laten zien dat je het als vrouw prima alleen kan doen”