De feestelijke opening van eerste winkel LaDress

De eerste fysieke winkel van jurkjeswalhalla LaDress is een feit. Woensdagavond vond de feestelijke opening plaats met de stralende ontwerpster Simone van Trojen in het middelpunt. Ook BN’ers waren aanwezig om de winkel te komen bewonderen. ‘’Een aanwinst voor de Negen Straatjes,” vindt de manager van de bekende winkelwijk.

Bij LaDress vind je het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid. De jurken staan vooral bekend om de fantastisch voelende fit. Voorheen werd LaDress voornamelijk verkocht in de Bijenkorf, maar nu mag ontwerpster van Trojen ook een eigen winkel van haar lijstje afstrepen. ‘’Ik ben zo blij met mijn nieuwe winkel. Het is prachtig geworden,’’ vertelt een enthousiaste van Trojen.

ismay 5
Foto: Nieuws.nl

Haar vriendin Monique de Bouvrie en Lony Scharenborg, manager van de Negen Straatjes, stemmen daarmee in. Scharenborg noemt LaDress ‘’een aanwinst voor de wijk.’’ Ze vertelt: ‘’In de Negen Straatjes vind je veel speciaalzaken, maar een speciaalzaak in jurkjes hadden we nog niet. Ook vind ik het heel erg leuk dat we nu een kledingwinkel hebben van een Nederlandse ontwerpster.’’

ismay 1
Foto: Nieuws.nl

De hele avond is alles tot in de puntjes verzorgd: hamburgers en frietjes van burgerbar Burgerlijk, smoothies van Pluk, wijn en schalen vol hapjes. Een feestelijke opening is natuurlijk niks zonder eten.

Foto: Nieuws.nl
Foto: Nieuws.nl

Op donderdag 19 mei opent LaDress officieel haar deuren op de Runstraat 33 in Amsterdam.

 

Gerelateerd

  • In de spotlight: Jet Teunis van kinderkledingmerk JETPAQ

  • De verschillen tussen mannen en vrouwen op datingsites

  • In de spotlight: Mascha Logemann Mooy van Bye Bye Burnout

  • In de spotlight: kunstenaar Fleur Pierets