Cricket speler versiert journaliste

Cricketspeler Chris Gayle werd tijdens een wedstrijd geïnterviewd door journaliste Mel Mclaughlin. Als Chris Mel probeert te versieren, blijkt ze not amused te zijn.

‘’Ik wilde een interview met jou, dat is de reden dat ik hier ben. Om je mooie ogen te zien. Als ik deze wedstrijd heb gewonnen kunnen we hopelijk samen wat drinken. Niet blozen, schatje.’’ Mel voelt zich na deze uitspraak van de cricketspeler enorm opgelaten en ziet dit als weer een bewijs dat vrouwen niet professioneel behandeld worden. In een interview met Fairfax laat ze weten dat ze teleurgesteld was en graag met de speler had gesproken over zijn prestaties op het veld. Chris laat in een interview weten dat het hem spijt en hij niet respectloos wilde overkomen. Chris werd aangeklaagd voor een boete van 10.000 dollar voor zijn onprofessionele gedrag.

De meningen van buitenstaanders zijn verdeeld. De één zegt: ‘’als hij geïnteresseerd was in haar, dan had hij haar mee uitgevraagd met wat meer respect. Niet voor de camera terwijl ze aan het werk was’’ een ander zegt ‘’sinds wanneer mag iemand geen complimenten meer geven?’’


Lees ook:

 

Gerelateerd

  • In de spotlight: José Vreeswijk van Our Life Project

  • Vijf beste middelen tegen amandelstenen

  • “Schrijven kan een noodzaak zijn om de werkelijkheid te overleven”

  • De week van Het Vergeten Kind