Charlotte Tilbury naar Bijenkorf Amsterdam

Charlotte Tilbury brengt haar make-up naar Nederland via een beauty event vol verrassingen, traktaties en interactie. Charlotte lanceert haar make-uprevolutie officieel in het luxe warenhuis de Bijenkorf Amsterdam, op donderdag 7 april.

De make-uprevolutie is geboren uit Charlotte’s geloof dat elke vrouw zo mooi kan zijn als de vrouwen die je op je scherm ziet. Ze wil elke vrouw de mogelijkheid geven om de mooiste versie van zichzelf te worden door hen de beste producten, tools en technieken mee te geven en daarmee het vertrouwen om te veranderen en de controle over hun leven in eigen hand te nemen.

Charlotte Tilbury: “Ik wil al mijn rode loper-huidverzorging en make-upgeheimen met de Nederlandse vrouwen delen en ze daarmee zelfverzekerder maken. Ik zeg altijd: “Geef een vrouw de juiste make-up en ze kan de wereld veroveren.” Als je er goed uitziet en je goed voelt, reageert de wereld op een positieve en krachtige manier op je.”

Event

Charlotte zal live in de Bijenkorf Amsterdam aanwezig zijn op donderdag 7 april, samen met modellen en beauty influencers. Als je Charlotte persoonlijk wilt ontmoeten, houd www.bijenkorf.nl in de gaten.


Lees ook:

Gerelateerd

  • Beyoncé brengt merchandise uit voor kerst

  • Extreme inkomensverschillen in Turkije

  • In de spotlight: oprichter van Sustainable Fashion Gift Card Nanette Hogervorst

  • In de spotlight: Vivienne Westerhoud van Mamas en Haar eigen zaak!