Chantal Janzen: “Je hoort monogaam te zijn in een relatie”

Chantal Janzen heeft in het verleden wel eens een slippertje gemaakt, maar is wel van mening dat je in een relatie monogaam hoort te zijn. “Ik weet dat er dingen kunnen gebeuren, dat dingen anders kunnen lopen dan gepland, maar ik wil gewoon niet vreemdgaan.”

De 37-jarige actrice en presentatrice is dolgelukkig met haar man Marco Geeratz. Ze is sinds 2006 met hem samen en het stel trouwde in 2014. De tortelduifjes kregen in 2009 zoon James. “Mijn intentie is om monogaam te zijn, en ik vind eigenlijk ook dat dat gewoon zo hoort. Ik heb het gevoel, en daar mag je van kotsen hoor, dat het met de jaren tussen mij en mijn man alleen nog maar leuker gaat worden”, zegt ze tegen ELLE.

Ondanks dat Chantal nu zo trouw is als een hond, is dat in het verleden wel eens anders geweest. Ze ging namelijk vreemd met Johnny de Mol, met wie ze een relatie had van 2001 tot en met 2004. Chantal: “Het kwam ook meteen in de Story. Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde: “Mam, ik heb er geloof ik een beetje een potje van gemaakt.” Ze kwam naar me toe, en toen ze aanbelde had ze die Story al in haar handen. En een blik in haar ogen, zo van: ik weet alles al. Maar goed, ik was smoorverliefd op Johnny.”

Gerelateerd

  • Deze winkels doen aan Black Friday

  • Meest toegankelijke restaurants voor lichamelijk gehandicapten in Nederland

  • Meest memorabele vrouwen in de geschiedenis

  • Avondklok voor vrouwen in Banda Atjeh – Indonesië