Boer Zoekt Vrouw: dit zijn de mannen die op zoek gaan naar een liefde

De tweede editie van Boer Zoekt Vrouw Internationaal is afgelopen zondagavond afgetrapt met een kennismakingsuitzending. In het komende seizoen gaan vijf Nederlandse boeren, die verspreid over de hele wereld wonen, op zoek naar de liefde. Voor wie de aflevering heeft gemist of nog even een blik wil werpen op de boeren, hieronder alle deelnemers op een rij:

Herman (24)

Herman HQ KRO-NCRV Linelle Deunk
Fotocredit: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Herman, de jongste boer van het gezelschap, runt in Frankrijk samen met zijn ouders een melkveebedrijf. Zijn passies zijn taarten bakken en koperblazen. Ervaring in de liefde heeft hij niet: hij heeft nog nooit een meisje gekust of vastgehouden.

Olke (51)

Olke HQ KRO-NCRV Linelle Deunk
Fotocredit: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Olke, die een enorm melkveebedrijf heeft, is zo’n dertig jaar geleden met zijn familie vanuit Nederland naar Texas geëmigreerd. De boer, die acht jaar geleden gescheiden is van de moeder van zijn drie kinderen, vindt het moeilijk om over zijn gevoelens te praten en zou zijn bedrijf opgeven voor het vinden van zijn droomvrouw: “Wat heb je nou aan koeien als je ’s avonds alleen thuis zit?”

Marc (37)

Marc HQ HQ KRO-NCRV Linelle Deunk 2
Fotocredit: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Marc, die wordt gezien als de hunk van het programma, woont in Zambia en heeft een viskwekerij waar je u tegen zegt. De workaholic zoekt iemand die hem helpt te ontspannen. Verder is zijn droomvrouw positief ingesteld, omdat hij dat zelf niet is.

Riks (39)

Riks HQ KRO-NCRV Linelle Deunk
Fotocredit: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Riks runt een melkveehouderij in Canada. Dat zijn huwelijk met een Canadese vrouw op de klippen is gelopen, vindt hij verdrietig, vooral voor zijn twee kinderen die hij samen met haar kreeg. Zijn leven kenmerkt zich door rust en regelmaat, veel fastfood, hard werken en elke zondag een bezoekje brengen aan de kerk.

David (27)

David HQ KRO-NCRV Linelle Deunk
Fotocredit: KRO-NCRV/Linelle Deunk

De passie spat er bij David vanaf als hij vertelt over de akkerbouw en de varkenshouderij die hij aan het opbouwen is in Roemenië. Waarom hij de liefde nog niet heeft gevonden? Zelf denkt hij dat dat komt, omdat hij bang is om iemand kwijt te raken waarvan hij houdt.

BZV HQ KRO-NCRV Linelle Deunk
Fotocredit: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Heeft een boer je hart sneller doen laten kloppen? Je hebt twee weken de tijd om een brief te schrijven naar je mogelijk toekomstige droomman. Hoe de zoektocht naar de liefde verloopt, kun je vanaf begin 2017 zien.

Gerelateerd

  • Unieke stoel van Christien Meindertsma grote winnaar Dutch Design Awards 2016

  • In de spotlight: Lydia Bastiaansen

  • coach kracht scheiding

    In de spotlight: Cherish Rose van Koester de kracht in jezelf

  • Mildred Roethof