Opgevulde billen zijn geliefder dan een borstvergroting

De trend om zo slank mogelijk te zijn, lijkt voorbij te zijn. Uit een onderzoek van de American Society of Plastic Surgeons is gebleken dat vrouwen massaal voor een bilvergroting gaan.

Volgens American Society of Plastic Surgeons was 2015 het jaar van de derrière. Een rond en vol achterwerk en een smalle taille; dat lijkt het nieuwe schoonheidsideaal te zijn van Amerikaanse vrouwen. Uit het onderzoek is gebleken dat er elke dertig minuten iemand een bilvergroting ondergaat. Volgens ASPS is er nog nooit zoveel belangstelling geweest voor bil-implantaten als nu. Ze zijn nog geliefder dan een borstvergroting. Ook kledingmerken spelen slim op deze trend in. Levi heeft een ‘Wedgie Fit Jeans’ in hun kledingassortiment en Primark verkoopt onderbroeken met een push-up voor je billen.

Plastisch chirurg Michael Salzhauer uit Miami vertelt aan de Amerikaanse site MIC dat dit komt door de ‘Kardashian trend’. Ze noemen het ook wel het ‘Dash Effect’. ‘’Iedereen wil een achterwerk als Kim Kardashian, Jen Selter of Amber Rose. Open Instagram maar eens en overal kom je modellen tegen met volle billen en een smalle taille.”

Schermafbeelding 2016-03-03 om 10.37.24

Schermafbeelding 2016-03-03 om 10.38.57


Lees ook:

Gerelateerd

  • Spelen met programmeerbaar speelgoed

  • De toekomst van werk zoeken

  • Kate Middleton wederom gespot in outfit Nederlandse ontwerpster

  • In de spotlight: Tessel en Do de Heij