Accessoireslabel Fab. By Fabienne stapt over op nieuwe naam

Het accessoire-label Fab. By Fabienne stapt over op een andere naam. Het merk gaat Fabienne Chapot heten, vernoemd naar de gelijknamige oprichtster. Met deze naam hoopt Chapot internationaal meer te groeien.

In een interview met Fashionunited vertelde Fabienne Chapot dat de nieuwe naam beter werkt in het buitenland, zowel in merkregistratie als URL. ‘’De naam Fab is buiten de Benelux niet werkbaar.’’ In de toekomst wil het merk zich graag vestigen in Frankrijk en Engeland. Het bedrijf heeft het team al uitgebreid met nieuwe expertises met seniorervaringen. ‘’We hadden al heel lang een superleuk, jong en gemotiveerd team, maar we gingen groeien en we misten een stukje structuur en vakkennis.’’

Ook breidt Fab enorm uit met een nieuwe kledinglijn met zo’n 40 tot 50 stijlen. Voor het merendeel tops, maar ook veel jurkjes en een paar broeken. ‘’Het heeft een sterke signature; herkenbaar aan de hartjes en sterretjes, veel kleur en vrolijke elementen. De items zijn voor dagelijks gebruik, en ze zijn heel draagbaar. De stof en kwaliteit zijn belangrijk, evenals de printjes. We zijn trouwens ook al bezig met de wintercollectie, we gaan er gewoon vanuit dat iedereen de nieuwe kledinglijn heel leuk gaat vinden,’’ vertelt Chapot tegen Fashionunited.


Lees ook:

 

Gerelateerd

  • ‘Winkelen draait in de toekomst om beleving’

  • Zo creëer je een perfecte CV

  • Mannen proberen vrouwenproducten

  • Rachel van Bommel Videopodcast